Karysu Opublikowano 18 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2016 Siemaneczko.. Mam takie malutkie pytanko, a mianowicie czy da się korzystać z mikrofonu? A jeśli tak to na jakim klawiszu? Pozdrawiam.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 18 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2016 W ustawieniach konfiguracji klawiszy klienta MTA na pewno ta informacja jest.
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2016 Właśnie coś ostatnio przeglądałem też ustawienia od mikrofonui jakoś tego nie zauważyłem.
Karysu Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Kurde.. Teraz dopiero to jakoś zauważyłem xD. Myślałem, że to pojedyńczy plugin do serwera jest! A tu proszę. EDIT: Niby w MTA, jest taka opcja z bindowaniem "voice" czy jakoś tak. Ale sprawdziłem tylko to opcjach. Nie sprawdzałem tego w praktyce. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Karysu
sQud Opublikowano 31 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2016 W ustawieniach nie ma niczego z mikrofonem i nic na to nie poradzisz - jest to w rękach administracji która musiałaby wgrać odpowiedni skrypt/plugin i powinno być okay :) 2
Właściciel GET Opublikowano 26 Maja 2016 Właściciel Opublikowano 26 Maja 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi