Skocz do zawartości

[KOSZ] MaGiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Imię: Radosław
W jakim stopniu operujesz językiem polskim (1-10): 9
Czym chciałbyś się zajmować w redakcji: Chciałbym pomóc w rozwoju czytelnictwa wśród naszych forumowiczów a także sprawić, by wchodząc na forum nie nudzili się. Chętnie pisałbym felietony, newsy sportowe i ze świata e-sportu. Nie straszne mi jest także stworzenie Gazetki.
Dlaczego powinieneś otrzymać rangę Redaktor: Zajmowałem się tym na dwóch sieciach. Pewnie zadacie sobie pytanie: Dlaczego dalej tego tam nie robi? Otóż miałem przerwę od CS'a i postanowiłem wrócić do tej wspaniałej gry na Waszej ( a może naszej) sieci. Chciałbym stworzyć tu coś, dzięki czemu będzie o wiele ciekawiej
Link do przykładowej pracyhttp://wklej.org/id/1877954/ ( pisane na szybkiego dla pewnej osoby ;) )
Inne informacje o sobie: Skończyłem studia na kierunku Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna ( licencjat), staram się jak najwięcej czytać, ponieważ  czytanie to pożywienie dla mózgu.

Edytowane przez MaGiK.
  • Ustrzel fraga! (+) 6
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak najbardziej tak, rozmawialiśmy i widzę jak największy potencjał. Człowiek rzeczowy z odpowiednią przeszłością. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z racji, że nie ma żadnych przeciwwskazań podanie przyjmuję i życzę zapału do pracy. 

Ranga zostanie nadana. 

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności