MaGiK. Opublikowano 14 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Imię: RadosławWiek: 24 lataW jakim stopniu operujesz językiem polskim (1-10): 9Czym chciałbyś się zajmować w redakcji: Chciałbym pomóc w rozwoju czytelnictwa wśród naszych forumowiczów a także sprawić, by wchodząc na forum nie nudzili się. Chętnie pisałbym felietony, newsy sportowe i ze świata e-sportu. Nie straszne mi jest także stworzenie Gazetki.Dlaczego powinieneś otrzymać rangę Redaktor: Zajmowałem się tym na dwóch sieciach. Pewnie zadacie sobie pytanie: Dlaczego dalej tego tam nie robi? Otóż miałem przerwę od CS'a i postanowiłem wrócić do tej wspaniałej gry na Waszej ( a może naszej) sieci. Chciałbym stworzyć tu coś, dzięki czemu będzie o wiele ciekawiejLink do przykładowej pracy: http://wklej.org/id/1877954/ ( pisane na szybkiego dla pewnej osoby ;) )Inne informacje o sobie: Skończyłem studia na kierunku Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna ( licencjat), staram się jak najwięcej czytać, ponieważ czytanie to pożywienie dla mózgu. Edytowane 14 Grudnia 2015 przez MaGiK. 6
Właściciel GET Opublikowano 14 Grudnia 2015 Właściciel Opublikowano 14 Grudnia 2015 Poziom na forum ponad przeciętny - na tak. 1
Zasłużony Fragowicz Quater Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2015 Jak najbardziej tak, rozmawialiśmy i widzę jak największy potencjał. Człowiek rzeczowy z odpowiednią przeszłością. 1
Zasłużony Fragowicz Quater Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2015 Z racji, że nie ma żadnych przeciwwskazań podanie przyjmuję i życzę zapału do pracy. Ranga zostanie nadana.
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi