Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 9 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Pojawiła się ogromna zimowa aktualizacja CS:GO – dodano nowe skrzynie Revolver, a także nową broń R8 Revolver, a także powtórki zabójstw, jest to jedna z większych aktualizacji w ostatnim czasie, a po szczegółowy opis zmian zapraszamy poniżej.Zimowa Aktualizacja– Niewielkie zimowe korekty.– Prezenty są już dostępne sprzedaży i będzie można je kupić do 15 stycznia.– Dodano skrzynie Revolver Case.– Dodano nowe kapsuły społeczności, które powinny być dostępne w ofertach.– Dodano serwisowe medale na 2016 rok. Gracze którzy otrzymali globalną ragę, otrzymają je po 31 grudnia.R8 Revolver– Dodano nową broń R8 Revolver.Rozgrywka– Czas trwania rundy w trybie turniejowym wynosi 1:55, a czas wybuchu bomby 0:40 sekund.– Skorygowano czas rzutu borni AK47, M4A4, and M4A1-S.– Zwiększono rozrzut pistoletów podczas poruszania się: Elites, Fiveseven, Glock, P2000, P250, Tec9, USP, CZ75a.– Dodano możliwość zmiany czasu trwania przerwy komendą mp_team_timeout_time – domyślnie trwa 60 sekund.Społeczność– Serwery gry i GOTV które są połączone z Game Server Login (GSLT) dają możliwość połączenia się graczom w tej samej sieci LAN.– Do serwerów społeczności można dołączyć przez IP lub adres RFC1918.– Aby stworzyć GSLT, odwiedź specjalną stronie: http://steamcommunity.com/dev/managegameservers– Każdy GSLT może zostać użyty na jednym dedykowanym serwerze i może być wpisany dzięki komendzie +sv_setsteamaccount TWÓJGSL -net_port_try 1– Dodano opcje do zgłaszania serwerów, które w jakimś stopniu wpływają na broń lub rangę zawodników.– Serwery gier mogą wyświetlić teraz twój SteamID.– Serwery gier z włączonym GOTV i powtórkami GOTV, aby obsługiwać zewnętrze serwery z GOTY muszą mieć włączoną opcje set tv_advertise_watchable 1Powtórki zabójstw– Dodano powtórki zabójstw do trybów Casual i Demolition. GOTV musi być aktywne.– Dodano opcje w ustawieniach Automatic Killer Replay, która może wyłączyć pokazywanie powtórek.– Powtórki można dostosować indywidualnie, po więcej szczegółów wystarczy wpisać replay w konsoli. Inne– Opcje użytkowników obecnie sa przechowywane w niezależnym folderze, dzięki czemu na jednym systemie kilka osób może mieć swoje indywidualne opcje.– Opcje video są teraz automatycznie ustawione podczas uruchamiania gry, aby zwiększyć płynność pomimo włączonych aplikacji w tle.– Drobne zmiany w dźwiękach, kroki z pierwszej osoby są cichsze za to z trzeciej pozostały bez zmian.– Przejścia między highlightami i Lowlightami są płynniejsze.– Lowlighty w powtórkach identyfikują cel po użyciu tego samego identyfikatora.Integracja– Stan gry może być przekazywany zdalnie, dzięki czemu osoby trzecie mogą zintegrować swoją usługę z grą. Na przykład specjalne efekty specjalne w studiu podczas DreamHack Cluj-Napoca.– Więcej szczegółów można znaleźć na dedykowanej podstronie: https://developer.valvesoftware.com/wiki/Counter-Strike:_Global_Offensive_Game_State_IntegrationMapy– Naprawiono błędy kroków na Mirage, Overpass i Train.– Poprawiono miejsce spawnu na duście, gdzie gracz mógł utknąć.Kontroler Steam– Made toggle crouch work– Fixed several bugsSerwery– Dodano oficjalne serwery w Hong Kongu Revolver Case R8 Revolver | Crimson WebAUG | RicochetDesert Eagle | CorithianP2000 | ImperialSewed-off | YorickSCAR-20 | OutbreakPP-Bison | Fuel RodNegev | Power LoaderFive-Seven | RetrobutionSG 553 | Tiger MothTec-9 | AvalancheXM1014 | Teclu BurnerAK-47 | Point DisarrayP90 | ShapewoodG3SG1 | The ExecutionerR8 Revolver | FadeM4A4 | Royal Paladin Źródło: http://polscygracze.pl/csgo-aktualizacja-09-12-2015-revolver-case-r8-revolver/ 3
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 9 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Aktualizacja słaba trochę, teraz z 180 fps mam tylko 60-80 na cache, z glocka i innych pistoletów teraz gorzej się strzela, skiny takie sobie. 1
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Gówno sie zrobiło z tej gry. Na mm'ach ciągle grają revolvery, wychylisz się i padasz. 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 9 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Skiny słabe, no może auto szmaty nawet nawet. Rewolwer? Na co to komu? Eldorado robią niepotrzebnie... 1
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Też właśnie dzisiaj grałem 2x mm i naprawdę masakra, te rewolwery są straszne zero gry tylko kampa i z tego badziewia zabijają. Nie wiem ale jak valve będzie dalej szło w tym kierunku co idzie to z Cs-Go zostanie tylko nazwa, a ja wrócę chyba na dobre 1.6 tam jest klimat nie zmieniający się :)
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2015 Pierdole nie gram w CS-a dopóki nie zrobią nerfa na ten rewolwer... Totalny kevlar dostaje w klate z dobrego kawałka i padam na strzała. Na dobra sprawe to nie warto grac awp bo z tego sie lepiej strzela... Dziękuje za takie znerfienie gry...
Właściciel GET Opublikowano 10 Grudnia 2015 Właściciel Opublikowano 10 Grudnia 2015 A jak mówiłem, że Valve robi wszystko, aby zniszczyć CS:GO to mi nikt nie wierzył i się śmiano ze mnie. Natomiast kilka sprostowań: a) Nie doznałem żadnych spadków FPS. Wy mogliście dostać, gdyż zmienili ustawienia graficzne, filtrowanie itd. Pokombinujcie i powinno być dobrze. b) A co do revolvera, tu Was zaskoczę. Nie zgadzam się z tym, że powstało drugie eldorado. Myślę, że to daje ogromną alternatywę dla Deagla, którego osobiście nie lubię. Zauważcie też jedną rzecz: LPM zanim strzeli, to ktoś nas może zabić. PPM natomiast to szybki strzał, najczęściej niecelny lub zadający mniej obrażeń. Nie bez powodu wprowadzili takie dwa tryby. Możemy się sprzeczać czy za dużo zadają obrażeń czy też nie, ale ja mam do Was pytanie: czy ktoś z Was strzelał kiedyś z takiego cacka?
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 10 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Obrażenia pomiędzy trybami pozostają bez zmian. Ogromną różnicą jest jedynie celność pomiędzy trybami. R8 przy LPM w biegu ma niemalże 100% celność, co jest żałosne i kpi sobie z poziomu gry. Bo obecnie, byle gold z tym lata, a w około 70% strzały zabijają na raz. Obrażenia są zależne od miejsca, w które je zadamy i tu mam dla Was niespodziankę (albo raczej błąd) - strzał w nogi w 90% zakończył się natychmiastową śmiercią, natomiast strzały w okolice klatki piersiowej to jakieś 50-60% natychmiastowej śmierci. Przypadek? Nie sądzę. Z R8 możecie biegać, skakać a przy LPM i tak zabijecie. Przy PPM strzał z bliska = natychmiastowa śmierć, wystarczy musnąć przeciwnika w paznokieć. Alternatywa Deagle? Jak pograłem to stwierdziłem, że to broń dla gówno-graczy, jak nadmieniłem, byle gold będzie miał szczęście i już jesteś martwy. Strzały z PPM powinny być nieco celniejsze, natomiast zadawać obrażenia tak, by rozłożyły się one na obrażenia oscylujące przy 40-60 (tak jak w Deagle), natomiast celność przy LPM powinna być zredukowana do ~80%.Pomysł broni jak najbardziej ZAJEBISTY, mi się taka alternatywa niezwykle podoba, tylko po raz kolejny wykonanie jest po prostu chujowe, nie ma co tutaj oszczędzać w słowach. Kolejny wielki update który kompletnie zmienia system rozgrywki, niestety na ten moment w negatywnym tego znaczeniu. Te wyliczenia to moje kalkulacje jakby ktoś miał podejrzenia, że kopiuje czyjeś spostrzeżenia na temat update'a.Po raz kolejny NIE pozdrawiam Volvo, który robi sobie hajs i jaja ze społeczności (poczekamy miesiąc, hajs się zgarnie i wtedy będzie nerf, taka sama zagrywka jak przy nerfie m4a1-s).PS: wyczaiłem jeszcze bug broni, czyli możliwość posiadania 100% celność jak przy LPM i prędkość strzelania jak przy PPM. Po prostu kurwa kpina kochani :D Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Bimbasek 1
Rekomendowane odpowiedzi