Basiek. Opublikowano 8 Grudnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Imię: BarbaraWiek: 20.954 ( xd)Od kiedy u nas grasz: Nie licząc przerwy to od DF ;)Gram na serwerze: 4FUNZa co cenisz naszą sieć: Za ludzi i atmosferę (choć na sb mogłoby być żywiej)Dlaczego chciałabyś być stałym bywalcem: Nie ma co kłamać. Nie lecę na kolorek ale liczę na korzyści płynące z posiadania owej rangi. Sądzę również, że to pierwszy krok do czegoś więcej.Inne informacje o sobie: Pisać o sobie jest trudno ale hmm... Podstawowe dane moje zdacie. Co do mnie samej to jestem uparta, nie lubię przepraszać, coraz częściej popełniam błędy w pisowni (strasznie brakuje mi szkoły przez to). Lubię gotować, kłócić się, stawiać na swoim. Ciężko jest ogarnąć mój charakter, jeszcze nikt ze mną dłużej nie wytrzymał w bliższych kontaktach. 3
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 9 Grudnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi