alko. Opublikowano 20 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Mam nowe (prosto ze sklepu), porządne słuchawki z mikrofonem Logitecha. Gdy używam voice chata, dostaję sygnały, że mi szumi mikro. Czy jest tak dlatego, że gram na NSie i szumi u tych, którzy grają na steamie, czy mam coś źle ustawione w panelu sterowania, czy jeszcze coś innego? Pamiętam, że w steamie trzeba trochę pogrzebać, żeby można było rozmawiać z nsami. Zainstaluję w weekend steama i to przetestuję, ale może ktoś rozwiązał podobny problem i wystarczy coś, gdzieś kliknąć? edit: Ok, przetestowałem. Na steamie również szumi... edit: Dobra, ogarnąłem. Wątek można usunąć. Edytowane 20 Listopada 2015 przez alko.
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi