Niesamowity Opublikowano 19 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2015 Siemka mam pytanie odnoście Vip na Cod Mod jak kupię na wiecej niż 15dni vipa to w ciagu 24h dostaje 1 dowolną premkę na czas trwania vipa? czy dostaje na 24h premke (aby tak jak by ją wyprubować ? ) i czy jest opcja zrobienia przelewu i kupina vipa i wszystkich premek np. na zawsze?
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 19 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2015 Witam Zgodnie z informacjami zawartymi na stronie shop.fragujemy.com to w ciagu 24h dostaje 1 dowolną premkę na czas trwania vipa? Zgadza się, na czas trwania VIPa, jeżeli weźmiesz VIPa na miesiąc - klasa premium również jest ważna miesiąc. i czy jest opcja zrobienia przelewu i kupina vipa i wszystkich premek np. na zawsze? Opcja przelewu jest oczywiście dostępna, co do drugiej części pytania- nie jestem pewien, najdłuższy zakup widziałem chyba na ~rok - musiałbyś indywidualnie negocjować z właścicielem sieci (Nesty) na PW lub mailowo. Pozdrawiam 1
Niesamowity Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2015 Okey. Dziękuję Ślicznie :)
Właściciel GET Opublikowano 20 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 20 Listopada 2015 Indywidualnie można ze mną negocjować na PW - zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi