SOLO Opublikowano 4 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2015 Hej, mam zamiar kupna słuchawek ( headset ), do 200zł, do gry a także słuchania muzyki. Dotychczas waham się nad Razer Kraken, cena koło 200-220złotych. Chciałbym poznać także Wasze opinie nt. tych słuchawek, a może macie inne oferty, które mnie skuszą :) Pozdrawiam
IGonnaKillU Opublikowano 4 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2015 Polecam kraken razer lub steelseries siberia v2/v3 ( osobisice mam v3 i bardzo dobrze mi służą). :) 1
SOLO Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2015 Właśnie SS Siberia V2 mi się zepsuły xD Chce spróbować czegoś "nowego" ;)
Właściciel GET Opublikowano 4 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 4 Listopada 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Hyde park → Komputery i software → Peryferia i akcesoria
Dawid Klajn Opublikowano 5 Listopada 2015 Zawieszony Opublikowano 5 Listopada 2015 Siberie v3 są chyba najlepsze w tym rozdziale cenowym. Jedne z nielicznych razerów, które się opłaca to chyba krakeny. 1
alko. Opublikowano 13 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2015 Ja ostatnio kupiłem sobie jakieś Logitechy H540 za ponad 200 zł. Zupełnie inaczej mi się gra - doskonale słyszę, gdzie, kto chodzi... ;) A kupiłem je ze względu na to, że wyglądają porządnie, czyt. skromnie i bez żadnych zbędnych wodotrysków. Polecam.
Dawid Klajn Opublikowano 18 Listopada 2015 Zawieszony Opublikowano 18 Listopada 2015 Słuchawki logitecha nie są przeznaczone do gier. Za tą cenę spokojnie dostaniesz krakeny lub siberie v3, gdzie jakość dźwięku jak i podbicie kroków są o niebo lepsze.
slabizna Opublikowano 28 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2015 Kupiłem krakeny i nastepnego dnia je odniosłem. Minusy: - podłączenie USB + oplot kabla daje nam niesamowity rezonans na słuchawce. A co za tym idzie, np w CS'ie, wsłuchując się w kroki słyszysz szemranie kabla po swojej bluzie.... pozycjonowanie tez na nie najlepszym poziomie. Plus: Mega napierd*****ą, muzyke słychać wręcz zajebiście. Zamieniłem je na Cloudy (pierwszą wersję) i jestem zadowolony, wytrzymuja upadek z biurka i rzut o ścianę, grają fajnie ale są dużo cichsze niż krakeny. Pozycjonowanie dużo lepsze niż w krakenach i cena też na ich korzyść. Ewentualnie mógłbyś się pokusić o Cloudy dwójki ale musiałbyś poczytać opinie. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi