Skocz do zawartości

[KOSZ] Przywrócenie admina: Arni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o przywrócenie admina Arniemu pytałem na serwerze nawet jedna osoba poparła moje stanowisko. Pomyślałem, że na forum będzie więcej osób które są za przywróceniem uprawnień wyżej wymienionej osobie.
Ja uważam, że Arni jest dobrym adminem tak go zapamietałem z serwera.

PS mam nadzieję, że dobry dział wybrałem.
Pozdrawiam MONOTLENEKDIWODURU :-)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Dołączam się do prośby, admin Arni wykazuje się ponad przeciętną jasnością umysłu oraz zaskakującą szybkością reagowania na łamanie regulaminu serwera.

Opublikowano

Cieżko mi sie wypowiadać, ale zostałem do tego zmuszony :D  Jeśli administracja to bedzie rozważać to moje zdanie jest takie, dajcie chłopakowi okres próbny jak sie sprawdzi niech zostanie , jeśli nie to nie . Swoja drogą Arni spoko gość. PS chciałbym sam zgłosić swoja kandydaturę na godziny poranne ZM ponieważ bywam tam rano i widze straszne rzeczy :( podanie napisze ale to juz inna sprawa . Pozdro ryjki ! 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Arni miał swoją szansę mógł się wykazać dostał jedno poważniejsze ostrzeżenie nie pomogło, zawalił po raz kolejny  więc opiekun zdecydował się na zakończenie  współpracy.

• Właściciel
Opublikowano

To jakiś żart... Arni miał swoją szansę i jej nie wykorzystał. Ponadto, zdawał jako jedyny na sieci trzeci raz test kwalifikacyjny. Mało tych szans? Nie ośmieszaj się.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności