Bluepb Opublikowano 29 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 29 Października 2015 Witam proszę o przywrócenie admina Arniemu pytałem na serwerze nawet jedna osoba poparła moje stanowisko. Pomyślałem, że na forum będzie więcej osób które są za przywróceniem uprawnień wyżej wymienionej osobie.Ja uważam, że Arni jest dobrym adminem tak go zapamietałem z serwera. PS mam nadzieję, że dobry dział wybrałem.Pozdrawiam MONOTLENEKDIWODURU :-) 1
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 29 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Października 2015 To dziś 1 kwietnia?
MEA CULPA Opublikowano 29 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 29 Października 2015 Dołączam się do prośby, admin Arni wykazuje się ponad przeciętną jasnością umysłu oraz zaskakującą szybkością reagowania na łamanie regulaminu serwera.
Vitaminek Opublikowano 29 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 29 Października 2015 Cieżko mi sie wypowiadać, ale zostałem do tego zmuszony :D Jeśli administracja to bedzie rozważać to moje zdanie jest takie, dajcie chłopakowi okres próbny jak sie sprawdzi niech zostanie , jeśli nie to nie . Swoja drogą Arni spoko gość. PS chciałbym sam zgłosić swoja kandydaturę na godziny poranne ZM ponieważ bywam tam rano i widze straszne rzeczy :( podanie napisze ale to juz inna sprawa . Pozdro ryjki !
Zasłużony Fragowicz R@MBO! Opublikowano 29 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Października 2015 Arni miał swoją szansę mógł się wykazać dostał jedno poważniejsze ostrzeżenie nie pomogło, zawalił po raz kolejny więc opiekun zdecydował się na zakończenie współpracy.
Właściciel GET Opublikowano 29 Października 2015 Właściciel Opublikowano 29 Października 2015 To jakiś żart... Arni miał swoją szansę i jej nie wykorzystał. Ponadto, zdawał jako jedyny na sieci trzeci raz test kwalifikacyjny. Mało tych szans? Nie ośmieszaj się. 2
Właściciel GET Opublikowano 29 Października 2015 Właściciel Opublikowano 29 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi