Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 29 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Października 2015 Siemanko Dzisiaj znalazłem ciekawy turniej organizowany przez eNSiPlay pod patronatem Pukawki Turniej jest o tyle ciekawy że podzielony jest na 3 grupy "skillowe": 1.silver-gold 2.Master Guardian-Distinguished master Guardian (kałach - szeryf) 3.Eagle Master - Global Elite (Le - Ge) Jest to turniej 1vs1 na mapach: aim_map, aim_dust_go, awp_india. rozgrywka w trybie mr20 (1minutowe rundy) + 10rund dogrywki Jedyny "minus" to, to że trzeba zapłacić wpisowe chociaż ja sie z tego ciesze bo za organizacje takiego turnieju zapłacić 4zł to nie jest dużo Więcej informacji na eNSiplay.pl Ja już jestem zarejestrowany a Wy? ;> 2
Dawid Klajn Opublikowano 29 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 29 Października 2015 Wyczuwam ogromną ilość globali grających na koncie z silverem 2
Zasłużony Fragowicz KondzioKDJ Opublikowano 29 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Października 2015 Dokładnie ;D Sam gdybym miał 2 konta gdzie na smurfie mam dajmy na to GOLDA poszedłbym do grupy ( silver - gold ) jeśli wygrana byłaby okazała. Bez konkretnej wygranej wolałbym się sprawdzić na tle innych boostowanych supremów ^^ Przemyślę tę sprawe ^^
Sellid1228 Opublikowano 30 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 30 Października 2015 Ah, ten CS... xD
Rekomendowane odpowiedzi