sNaxu Opublikowano 23 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Witajcie ponownie. Mam do Was takie pytanko. Otóż znalazłem na kompie starą paczkę surf i wgrałem ją na serwer. Niestety po wejściu na serwer ukazuje się na środku ekranu (jak admini piszą say_team: @@r Cele. Itd) Zapraszamy na forum >forum<. Problem tkwi w tym, że bardzo dawno nie zajmowałem się plikami do serwera cs 1.6 i nie pamiętam jak się to zmieniało/usuwało. Prosiłbym o pomoc tych którzy wiedzą jak to rozwiązać. Zbędne są komentarze typu: Idiota nie umie postawić serwera itd. Dziękuje i pozdrawiam sNaxu. Edytowane 23 Października 2015 przez sNaxu
Er Dfa. Opublikowano 23 Października 2015 Wykluczony Opublikowano 23 Października 2015 Ale powiedz dokładnie o co chodzi ? Co się zmienia ? Chodzi Ci o ,,Zapraszamy na >forum<" czy o coś innego bo za bardzo nie mogę się połapać.
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 23 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 Myślę, że w silniku to powinieneś znaleźć, a jak nie to sprawdź czy czasem w cvarach nie można tego zmienić. 1
sNaxu Opublikowano 23 Października 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 Chodzi o to, że jak np. admini piszą na @@r to wyświetla się tak samo treść "Zapraszamy na forum >nazwa forum<" i nie wiem jak to zmienić.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 23 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 Jak dobrze pamiętam to w amxx.sma i szukasz gdzie znajduję się ten tekst i kompilujesz :) 1
Er Dfa. Opublikowano 23 Października 2015 Wykluczony Opublikowano 23 Października 2015 Aha czyli to coś na środku. Wydaje mi się, że wchodzisz w cstrikeaddons/amxmodx/confings i tam znajdziesz plik amxx.cfg. Otwórz go notatnikiem i tam będziesz miał aby to zmienić. 2
sNaxu Opublikowano 23 Października 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 No i działa :) To było w cvarach, każdy dostanie fraga za przeczytanie i próbę pomocy.
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 23 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 Wyjaśnione, zamek.
Właściciel GET Opublikowano 6 Czerwca 2017 Właściciel Opublikowano 6 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi