MEA CULPA Opublikowano 22 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Zaczynam interesować się graffiti, na razie na kartce, lecz z czasem też dodam foty typowych aktów wandalizmu :D Edytowane 22 Października 2015 przez MEA CULPA 2
JuPIK Opublikowano 22 Października 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Powiem tak, szału nie ma, ale jak na początek to dobrze; o ile sam wymyśliłeś litery ;) edit@ A oto moje jedna z nowszych prac: Edytowane 22 Października 2015 przez JuPIK 1
MEA CULPA Opublikowano 22 Października 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Powiem tak, szału nie ma, ale jak na początek to dobrze; o ile sam wymyśliłeś litery ;) edit@ A oto moje jedna z nowszych prac: o kurcze grubo :D Ile lat tworzysz? sprayem łatwiej graffiti się robi nie? pierw srodek liter następnie obrysowanie dodanie cieni i bajerów. Właśnie tworzę nowe dzieło z wykorzystaniem korektora w płynie, poprzedni był z korektora "myszki" :D Lubie wykorzystywać niekonwencjonalne metody xD Edytowane 22 Października 2015 przez MEA CULPA
JuPIK Opublikowano 27 Października 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Października 2015 Robię to rok, odnosząc się do spray'ów to nie powiedziałbym, że właśnie nimi prośćiej; ja zaczynałem z internetu, a potem się bardziej wkręciłem, nabrałem cierpliwości ;) Pzdr, JuPIK
Shhizer Opublikowano 31 Października 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 31 Października 2015 Nom nawet nawet mi się podoba. Pracuj jeszcze :D
projektor4 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2015 Tak od 1/10 dałbym 6/10. Prace takie sobie ale ja sam lepszych nie wykonam :D Więc propsy :D
Rekomendowane odpowiedzi