#EcK0! Opublikowano 13 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 13 Października 2015 Witajcie , w tym poradniku chciałbym Wam zaprezentować ciekawy dodatek do cs 1.6 a jest nim tęczowy celownik być może ktoś już o tym słyszał a nawet testował natomiast piszę ten poradnik z myślą o graczach ciekawych wszelakich urozmaiceń oraz właśnie dodatków. Poniżej przedstawię Wam komendę pozwalającą na włączenie Naszego tęczowego celownika: bind "MOUSE1" "+attack; adjust_crosshair; cl_crosshair_translucent 0" Dodam również krótki filmik ukazujący właśnie jak celownik zmienia kolory(film nie jest najlepszej jakości dlatego najlepiej sprawdzić to w grze) To by było na tyle w razie jakichkolwiek pytań , zastrzeżeń zapraszam na pw bądź tutaj , w poście. Poradnik w pełni napisany przeze mnie , zakaz kopiowania na inne fora bez zgody autora!
Shhizer Opublikowano 29 Stycznia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Kiedyś miałem taki celownik, jak wypadnie kolor nie do mojego gustu głupio mi się grało :( :(. Już go teraz ustawiłem :) Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Shhizer
Rekomendowane odpowiedzi