pompa tsk Opublikowano 7 Października 2015 Fragowicz Opublikowano 7 Października 2015 |------------------------------------------------------------------------------------------|| WinMTR statistics || Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last ||------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|| 193.33.177.193 - 0 | 34 | 34 | 98 | 115 | 140 | 114 ||________________________________________________|______|______|______|______|______|______| WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider Mam pingi na serwie ciągle ok 110-150. komp odrobaczony, antywir wyłączony podczas gry nic nie pomaga. Dostawca mówi że u nich jest wszystko ok. Pingowanie do onetu (pingi od 15 do 40max)
Właściciel GET Opublikowano 7 Października 2015 Właściciel Opublikowano 7 Października 2015 http://gamehostingtalk.pl/temat/20286-pukawkapl-opinie/?page=4 - przeczytaj sobie stanowisko hostingu. Wina ewidentnie OPERATORA, mimo, że próbujemy coś innego przekazać. 1
pompa tsk Opublikowano 7 Października 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Października 2015 aha.... i wszystko jasne. Prywatnie powiem ci - szacun, jedziesz z nimi. Mam nadzieję że coś wywalczysz bo mnie osobiście meczy już ta walka z pingami i czekanie na niższe pingi. Myślę że wielu ma już dość czekania na standard gry jaki miał jakiś rok temu.
Właściciel GET Opublikowano 7 Października 2015 Właściciel Opublikowano 7 Października 2015 Właśnie wywalczyłem i wreszcie przyłożyli się i okazuje, że to nie wina operatorów. Nawet nie hostingu, a ATMAN, a konkretnie tego punktu, gdzie następują lagi. Szczegóły na dniach. Wiedziałem, że to nie wina operatorów, to był hejt, że uważam inaczej. Kolejny raz się nie myliłem. 2
Właściciel GET Opublikowano 8 Października 2015 Właściciel Opublikowano 8 Października 2015 Po mojej interwencji jasnej, Pukawka wysłała informacje do serwerowni, a ta naprawiła problemy z pingiem. Zobaczymy czy to się utrzyma przez tydzień. Tak naprawdę taki stan rzeczy trwał od baaaardzo dawna, także mam swój sukces, który zaowocował również dla innych sieci / serwerów. Pozdrawiam 4
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi