Skocz do zawartości

[KOSZ] pingi na dd2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                   193.33.177.193 -    0 |   34 |   34 |   98 |  115 |  140 |  114 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
   WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

Mam pingi na serwie ciągle  ok 110-150. komp odrobaczony, antywir wyłączony podczas gry nic nie pomaga. Dostawca mówi że u nich jest wszystko ok. Pingowanie do onetu (pingi od 15 do 40max)

Opublikowano

aha.... i wszystko jasne. Prywatnie powiem ci - szacun, jedziesz z nimi. Mam nadzieję że coś wywalczysz bo mnie osobiście meczy już ta walka z pingami i czekanie na niższe pingi. Myślę że wielu ma już dość czekania na standard gry jaki miał jakiś rok temu.

• Właściciel
Opublikowano

Właśnie wywalczyłem i wreszcie przyłożyli się i okazuje, że to nie wina operatorów. Nawet nie hostingu, a ATMAN, a konkretnie tego punktu, gdzie następują lagi. Szczegóły na dniach. 

Wiedziałem, że to nie wina operatorów, to był hejt, że uważam inaczej. Kolejny raz się nie myliłem. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Po mojej interwencji jasnej, Pukawka wysłała informacje do serwerowni, a ta naprawiła problemy z pingiem. Zobaczymy czy to się utrzyma przez tydzień. 

Tak naprawdę taki stan rzeczy trwał od baaaardzo dawna, także mam swój sukces, który zaowocował również dla innych sieci / serwerów. 

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • 6 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności