FightMouse Opublikowano 28 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Września 2015 Witam, trochę sie tych skrzynek nazbierało, a klucze drogie, ceny samych skrzynek to porazka, a za darmo nie bardzo mam chęć oddawać. Moje pytanie czy można w jakiś pożyteczny sposób coś z tymi skrzynkami zrobić ? Jakieś Jackpoty czy coś w tym stylu ?
Dawid Klajn Opublikowano 28 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 28 Września 2015 Na betach nie można skrzynkami obstawiać.
Ozzis Opublikowano 28 Września 2015 Wykluczony Opublikowano 28 Września 2015 Jeśli masz trochę skrzynek mozesz spróbować na skinomat.com o ile sie nie mylę to najniższa stawka to 10 centów. :)
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 29 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Września 2015 ewentualnie próbuj na csgolounge wymieniać sie skrzynkami za jakieś śmieszne skiny, są też ludzie którzy zbierają takie skrzynki a później robią open i zarabiają na tym. Prawda jest taka jak wszędzie, Jeśli masz pieniądze łatwiej Ci się będzie wzbogacić niż nie mając nic PS. Na skinomacie nie wiem czy nie jest wymóg aby 1 skin był wartości +10centów a nie zbiorowa ilość poza tym skinomat jest zbyt wysoko i tam duże stawki grają. był jeszcze biedomat ale też teraz coś wyżej grają
Legendarny Fragowicz SMIGLO Opublikowano 12 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Października 2015 te nowe skrzynki co sa po aktual... to kiszka na 10 skrzynek 5 famasow i same niebieskie ;/ TRafil ktos cos juz dobrego ???
Rekomendowane odpowiedzi