JUPITER Opublikowano 26 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Witam, cześć, hejooooooo Fragowicze :)) Otóż od 2 dni korzystam z Windowsa 7, wcześniej korzystałem z Win10, lecz nie przypadł mi do gustu i raczej do niego nie wrócę. Dobra sęk w tym, że Z KAŻDYM razem gdy uruchomię komputer wyskakują mi TRZY okienka z tym samym napisem/tym samym błędem. czyt "Wystąpił problem podczas uruchamiania pliku C:/PROGRA~1/COMMON~1/System/SysMenu.dll - Nie można znaleźć określonego modułu. Nagłówek błędu brzmi RunDLL Proszę o pilną pomoc, pozdrawiam Jupiter Miłego dnia :)) http://www68.zippyshare.com/v/AsQzkKA6/file.html- tak mniej więcej to wygląda. Edytowane 26 Września 2015 przez JUPITER
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 26 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Września 2015 Google nie gryzie. 1
JUPITER Opublikowano 26 Września 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Września 2015 Dziękuję @Harmuś, przepraszam mam coś z przeglądarką i nie mogłem znaleźć. Temat można skierować do kosza.
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 26 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Września 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Komputery i software → Komputery i laptopy do Hyde park → Komputery i software → Problemy ze sprzętem
Właściciel GET Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Opublikowano 15 Września 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi