Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

0Jv9yKM.jpg

Command & Conquer: Red Alert 2

Opis gry:

Command & Conquer: Red Alert to klasyka gatunku strategii w czasie rzeczywistym. Tajne eksperymenty spowodowały rozdzielenie czasu na alternatywne rzeczywistości. Teraz rosyjskie czołgi niszczą miasto za miastem podczas gdy alianci kryją się po swoich bazach. Wzmaga się działalność szpiegów, wszędzie niebezpieczne czyhają pola minowe, a naukowcy obu stron konfliktu pracują nad nowymi, dziwnymi technologiami wojennymi.

Gra charakteryzuje się szybką akcją możliwą dzięki przejrzystemu interface, który pozwala na łatwą kontrolę nad jednostkami i budynkami. Opcja multipalyer umożliwia grę przez Internet jeden na jednego oraz do ośmiu graczy w sieci LAN.

Gatunek gry: Strategiczne, science-fiction, RTS, multiplayer, alternatywna historia

tSxMQDu.jpg

g7NiVxx.jpg

z7g91LD.jpg

dmrrK3m.jpg

Command & Conquer: Red Alert 2: Yuri's Revenge

Opis gry:

Yuri’s Revenge to tzw. expansion pack, który rozbudowuje podstawową wersję gry Red Alert 2 o wiele nowych, jeszcze bardziej uatrakcyjniających zabawę elementów. Potężna dawka ulepszeń i nowości zawiera między innym

Gatunek gry: Strategiczne, science-fiction, RTS, multiplayer, alternatywna historia

Jak pobrać grę za darmo?

Wchodzimy w ten link https://www.origin.com/en-gb/store/buy/c-c-the-ultimate-collection/pc-download/base-game/standard-edition?login=WyJsb2dpbj1XeUpzYjJkcGJqMVhlVXB6WWpKa2NHSnFNVmhsVld4d1YwWkZiRTB3VVd4Tk1GRnBXRkVsTTBRbE0wUWlYUSUzRCUzRCJd Wybieramy Download/pobierz logujemy się na swoje konto na origin, jeśli nie mam konta rejestrujemy się, następnie pobieramy "Lanucher Origin" po pobraniu laucher'a gra zostanie przypisana do naszego konta.

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Pamiętam jeszcze jak w 1 grałem na ps1, spędziłem przy tej grze sporo czasu. Ja już kilka dni temu pobrałem 2 na originie, można pyknąć multi ^^

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przypominam grę jeszcze można pobrać za darmo więc zapraszam do pobierania i zagrania.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został przeniesiony z forum

GryZe świata gierGry free to play & darmowe klucze do gier

do

GryZe świata gierGry free to play & darmowe klucze do gierNieaktywne klucze do gier

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności