Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 17 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2015 Tutaj będę wrzucał prace, które czasami wykonam - dla siebie, znajomych itd. No to pierwsza: tło profilu - trochę przerobione ;) oryginał u mnie na profilu jest. Naprawdę łatwe do zrobienia . 6
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 17 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2015 Założenie tła bardzo fajne, zamiast obrysu mogłeś użyć cieniowania tekstu. I jeżeli chodzi o rozjaśnienie na krawędziach pracy, to myślę, że przyciemnianie mogłoby wyglądać lepiej. Przynajmniej dla mnie wolę ciemniejsze prace ^^
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 17 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2015 Jestem tego samego zdania co CyCu że lepiej ciemne by wyglądało ;). Ale zapowiada się ciekawie, czekam na dalsze prace.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 17 Września 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2015 Mogłem ściemnić ramy, wiem, ale zamyśliłem się i dałem missclick na rozjaśniaczu (Te tryby 2x fire na myszkach). Cieniowania nie dałem, ponieważ nie za bardzo mi się podobało. ;)
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 19 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Września 2015 I to jest najważniejsze, że Tobie się podoba ;). 1
Shezo Opublikowano 16 Września 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Września 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi