Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 16 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Września 2015 Mamy kolejną aktualizację gry! Wprowadzony został nowy system hitboxów, w którym to o wiele lepiej będzie nam zabić gracza celując w jego model. Zapraszam do zapoznania się z poniższymi szczegółami dotyczącymi owego update’a. INTERFEJS: Zanikanie informacji o posiadanym pancerzu zostało naprawione Nowa komenda sv_showbullethits, która potwierdza strzał po stronie serwera Nowe komendy sv_show_voip_indicator_for_enemies. Ukazywany nad graczami przeciwnej drużyny, którzy w danej chwili korzystają z mikrofonu GRA: Zmiana animacji broni Zaktualizowany szkielet gracza Zmiana animacji modeli Znacznie zmieniona geometria modelów i ich animacji Zaktualizowana animacja sieci Nowe animacje: rozbrajanie bomby i wchodzenie po drabinie Nowa animacja broni z perspektywy trzeciej osoby, która lepiej prezentuje model broni Większy zasięg widzenia z pionowej rozdzielczości Zaktualizowano model, pozycje i szkielety, modele ciała Wsparcie dla efektów trafienia Zmieniono hitboxy Usunięcie ograniczeń graczy powodowanych przez kwadratowy model Nasze modele reagują teraz inaczej ocierając się o inny model, znacznie łagodniej Dodane kable na czas rozbrajania bomby Zmieniono animację działania środków lokomocji Uruchomiono wsparcie dla dynamicznej animacji gracza Wprowadzona działająca sekwencja warstw Wsparcie dla renderowania kapsuł hlmv, podglądu załączników, pod modelu Naprawiony problem z połyskiem szkła podczas renderowania Uruchomiono dynamiczne zabijanie graczy, dzięki czemu pozbyliśmy się problemu z przenikaniem broni przez cienkie ściany. BRONIE: * M4A1-S Zmniejszony koszt broni Zredukowany ROF Zwiększony rozrzut Zmniejszona penetracja armora * ZEUS x27 Obniżona cena o $100 * Dual Berettas Zwiększony zakres modyfikatora Zwiększona penetracja pancerza OVERWATCH oraz GOTV: Dodany podgląd modelu w goTV podczas przejścia kamery Podczas overwatcha mamy możliwość zgłaszania graczy z przeciwnej drużyny za griefing źródło: http://gocs.pl/ 4
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 16 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Września 2015 Widzę duuużo zmian ;)
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 16 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2015 Nie mogą się zdecydować co do tej m4... Zmieniają modele, czyżby nadchodzi nowy silnik? ;* Do Dota2 wgrali już silnik Source, więc może nie długo my się doczekamy.
Zasłużony Fragowicz KondzioKDJ Opublikowano 16 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Września 2015 Jeszcze niech mi five-sevena znerfią to nie będę miał czym grać po ct.. Smuteczek :(
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 16 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2015 Będzie nowy silnik. EDIT: Ale fart życia znowu zrobiłem :D Po aktualizacji ceny S-ek tak spadły, że Cyrex MW 20 ojro stoi xD Guardiana wczoraj za 9€ sprzedalem, juz 6,5€ tylko kosztuje xD
frez Opublikowano 16 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Września 2015 To już jest Source2 czy to dopiero wstęp?
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 16 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2015 Poprawki i przygotowania na przeniesienie silnika gry. Source2 możesz doświadczyć na Docie 2. Tam został już wydany.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 16 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2015 Fakt, Source 2 Moim zdaniem tak samo się strzela jak się strzelało wcześniej z m4.
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Września 2015 Moim zdaniem gracze niepotrzebnie histeryzują i panikują. Z m4'ki strzela się praktycznie tak samo, tyle, że dmg jest trochę mniejsze. 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 16 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2015 Jak ktoś celuje w HS, to i tak ubije i tak, A ja zarobilem 3 ojro. xD Troche bardziej randomowy rozrzut broni jest. Czekam na Source 2, to moze być ciekawy krok.
Właściciel GET Opublikowano 16 Września 2015 Właściciel Opublikowano 16 Września 2015 Aktualizacja jest zjebana. Z 300 FPS mam 120.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 16 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2015 Większość tak ma :D Oby była jakaś łatka
Dawid Klajn Opublikowano 17 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 17 Września 2015 U mnie nastąpiło coś przeciwnego, wzrost klatek z 250 nie schodzi. RIP m4s. Szybkostrzelność taka jak u kałacha, rozrzut podobny, ale dmg o wiele mniejszy. Podobno jest błąd z penetracją i ciągle jest w praktyce 70. Ceny spadną jeszcze bardziej, gdy wprowadzą 66 penetracji. Moim zdaniem zamiast nerfić m4s, powinni zbufować m4.Zabić się da ze wszystkiego, ale na wyższych rangach to często takie minimalne różnice o wszystkim przesądzają.Nie widzi mi się przy 20 kulach, pakować 5 w korpus, aby zabić z takim rof. Jeżeli ktoś jest namiętnym fanem m4s to i tak przy niej zostanie i nawet skorzysta na niskich cenach skinów.Jeżeli społeczność stwierdzi, że s jest za słaba to powinna powrócić do poprzednich wartości.
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 17 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Września 2015 Jak dla mnie to za dużo kombinują M4-S gram cały czas i fajnie się grało dopóki nie zrobili update... ten śmieszny sznurek przy rozbrajaniu bomby <yyy> ogólnie lipaaaaa Fps spadły nie miałem ich zbyt wiele bo gram na Lapku a teraz to już masakra ... cała gra się sypie powoli.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 17 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2015 Kupujcie Cyrexy, Atomic Alloy i Guardiany, duży spadek cen jest. Potem znowu go zbuffują ( gracze mają wpływ na update :) ) i ceny powrócą.
Rekomendowane odpowiedzi