JUPITER Opublikowano 7 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Września 2015 Proponuję wprowadzić cenzurę na serwer, w sensie, widzialem kiedys na jednym serwie, jak ktoś napisał nie wiem k**** to od razu zamiast wulgaryzmu wyskakiwało "CENZURA" lub "Właściciel serwerowni jest najlepszy!" Myślę, że to umili grę. :)
LAq Opublikowano 7 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 7 Września 2015 Jestem na Nie zasmieci tylko serwer a klnac raczej mozna aby nie wyzywac.
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 7 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Września 2015 Jest to nie potrzebne bo na serwerze są dojrzali ludzie którzy wiedz kiedy przestać przeklinać, a w regulaminie jest dozwolone przeklinanie z umiarem i jeśli kogoś nie obrażasz.
Damian Nowakowski Opublikowano 7 Września 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 7 Września 2015 Jak dla mnie zbędny plugin.. tylko będzie zaśmiecać serwer ;)
Arni Opublikowano 7 Września 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 7 Września 2015 jestem na nie bo tu ludzie są dojrzali i wiedzą że wulgaryzmów się nie używa (a co najmniej mieć umiar w tym)
JUPITER Opublikowano 7 Września 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Września 2015 Są dojrzali ludzie? Szkoda, że nie grasz jak dzieci cisną po rodzicach... :/
LAq Opublikowano 7 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 7 Września 2015 No to jak po rodzicach robisz ss i taki delikfent jak dla mnie perma powinien dostac jest na forum temat skarga na graczy.
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 7 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Września 2015 @up On tam drogę zna aczkolwiek nadgorliwość gorsza od faszyzmu jak to mówią... Co do propozycji - dla mnie odpada, wulgaryzmów przez mikrofon nie zablokujesz ponadto wszelkie tego typu pluginy które widziałem da się obejść poprzez wpisanie w środek słowa znaków specjalnych.
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 7 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Września 2015 Nie. Zaśmiecanie takimi gównami niepotrzebnie serva :)
Zasłużony Fragowicz Gracz_Polak Opublikowano 7 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Września 2015 Bez sensu, nie jesteśmy małymi dziećmi, można poklnąc. Obraza to co innego i jest to karane. Pozdrawiam 1
Właściciel GET Opublikowano 7 Września 2015 Właściciel Opublikowano 7 Września 2015 Nie ma sensu, to dziecinada. Zawsze każdemu wulgaryzm się wyrwie, ale nadmierny "przekaz" będzie odpowiednio karalny zawsze. 2
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi