DavidHardStyleKrakow Opublikowano 2 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Witam ... Mam kurde pytanie i czy by mi ktoś na nie odpowiedział... Wczoraj wykupilem Vipa i slota i nie dziala mi serwer Zombi moda ... Moze mi ktos powiedziec o co tu chodzi bo przed wykupieniem dzialal mi normalnie a teraz to w ogóle mi serwera nie znajduje tak jak by był wylączony a na stronie pisze że jest serwer właczony ... Pomocy Proszę !!!! Odinstalowalem gre i na nowo zainstalowalem ... pare wersji Countera ....
JUPITER Opublikowano 2 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Odinstaluj i zainstaluj CSa. :) Jeżeli nie pomaga. To wprowadź hasło które otrzymałeś od pukawki przy zakupie vipa jeszcze raz Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 2 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Próbowałeś połączyć się przez konsolę?
DavidHardStyleKrakow Opublikowano 2 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Odinstaluj i zainstaluj CSa. :) Jeżeli nie pomaga. To wprowadź hasło które otrzymałeś od pukawki przy zakupie vipa jeszcze raz Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Dzięki ... ale nic nie dziala dalej nie wyświetla :( @edit Odinstaluj i zainstaluj CSa. :) Jeżeli nie pomaga. To wprowadź hasło które otrzymałeś od pukawki przy zakupie vipa jeszcze raz Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka To znaczy ? probowalem usunac i zainstalowac i to samo jest :(
JUPITER Opublikowano 2 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Jaki masz system operacyjny komputera?
DavidHardStyleKrakow Opublikowano 2 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Próbowałeś połączyć się przez konsolę? nie ale spróbuję :) @edit Jaki masz system operacyjny komputera? XP i normalnie mi działalo wczoraj zanim kupiłem slota i Vipa a później po wykupieniu nie działa wpisalem Hasla i nie ma serwer
JUPITER Opublikowano 2 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Kliknij na ikonkę CSa prawym i "WŁAŚCIOWŚCI" potem "ZGODNOŚĆ" i spróbuj zmienić na Windows 2000 :)
DavidHardStyleKrakow Opublikowano 2 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Jaki masz system operacyjny komputera? XP i normalnie mi działalo wczoraj zanim kupiłem slota i Vipa a później po wykupieniu nie działa wpisalem Hasla i nie ma serwer @edit Kliknij na ikonkę CSa prawym i "WŁAŚCIOWŚCI" potem "ZGODNOŚĆ" i spróbuj zmienić na Windows 2000 :) Ok chwilka :) Ok chwilka :) Nie działa .... Nie wiem co mam teraz robic
JUPITER Opublikowano 2 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 POBIERZ CCLEANER (DARMOWY PROGRAM) WYCZYĆ CAŁY REJESTR WSZYSTKICH GIER I ZAINSTALUJ NA NOWO :) JEŻELI TO NIE POMOŻE TO JUŻ SAM NIE WIEM :) 1
DavidHardStyleKrakow Opublikowano 2 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) aaa No i Lipa ... nie ma dalej .. każdego CS-a Instalowałem i kij .... nic się nie da zrobic ... nawet lapka wyczyściłem . Co mogę jeszcze zrobić ? Edytowane 2 Września 2015 przez Harmuś
JUPITER Opublikowano 2 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 http://pobierzcs.xaa.pl/counter-strike-1-6-v48/ POBIERZ TEGO CS'a na bank musi Ci działać wszystko
DavidHardStyleKrakow Opublikowano 2 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 http://pobierzcs.xaa.pl/counter-strike-1-6-v48/ POBIERZ TEGO CS'a na bank musi Ci działać wszystko Podałśe mi nie właściwy link do v 48
JUPITER Opublikowano 2 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Jest prawidłowy. ;) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Mategros Opublikowano 2 Września 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Musi ci działać w console wpisujesz set info _pw "hasło"
DavidHardStyleKrakow Opublikowano 2 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Musi ci działać w console wpisujesz set info _pw "hasło" Pisałęm i nic .... 100tysiecy razy już i cały czas inną wersję countera instaluje
Mategros Opublikowano 2 Września 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 To od wersji napewne nie jest. Musi być jakaś inna przyczyna.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 2 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Kup sobie steama.
DavidHardStyleKrakow Opublikowano 2 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Kup sobie steama. już wiem czemu nie dziala piszę mi w consoli tak You have been banned from this server. że mam bana na tym serwerze ... ale na stronie nie mam żadnego bana ... bana mam z grudnia ... a wczoraj przed wykupieniem vipa i slota grałem normalnie ... co ja mam teraz zrobić ... moje ip nie jest zbanowane tym bardziej nick To od wersji napewne nie jest. Musi być jakaś inna przyczyna. już wiem czemu nie dziala piszę mi w consoli tak You have been banned from this server. że mam bana na tym serwerze ... ale na stronie nie mam żadnego bana ... bana mam z grudnia ... a wczoraj przed wykupieniem vipa i slota grałem normalnie ... co ja mam teraz zrobić ... moje ip nie jest zbanowane tym bardziej nick Jest prawidłowy. ;) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka już wiem czemu nie dziala piszę mi w consoli tak You have been banned from this server. że mam bana na tym serwerze ... ale na stronie nie mam żadnego bana ... bana mam z grudnia ... a wczoraj przed wykupieniem vipa i slota grałem normalnie ... co ja mam teraz zrobić ... moje ip nie jest zbanowane tym bardziej nick Próbowałeś połączyć się przez konsolę? już wiem czemu nie dziala piszę mi w consoli tak You have been banned from this server. że mam bana na tym serwerze ... ale na stronie nie mam żadnego bana ... bana mam z grudnia ... a wczoraj przed wykupieniem vipa i slota grałem normalnie ... co ja mam teraz zrobić ... moje ip nie jest zbanowane tym bardziej nick
Mategros Opublikowano 2 Września 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Napisz do właśćiciela Nesty.
DavidHardStyleKrakow Opublikowano 2 Września 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Września 2015 Napisz do właśćiciela Nesty. Ok Dzięki :) Napisz do właśćiciela Nesty. Widzę że z Krakowa :)
Rekomendowane odpowiedzi