Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ... Mam kurde pytanie i czy by mi ktoś na nie odpowiedział... Wczoraj wykupilem Vipa i slota i nie dziala mi serwer Zombi moda ... Moze mi ktos powiedziec o co tu chodzi bo przed wykupieniem dzialal mi normalnie a teraz to w ogóle mi serwera nie znajduje tak jak by był wylączony a na stronie pisze że jest serwer właczony  ... Pomocy Proszę !!!! Odinstalowalem gre i na nowo zainstalowalem ... pare wersji Countera ....

Opublikowano

Odinstaluj i zainstaluj CSa. :)

Jeżeli nie pomaga. To wprowadź hasło które otrzymałeś od pukawki przy zakupie vipa jeszcze raz

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Jeżeli nie pomaga. To wprowadź hasło które otrzymałeś od pukawki przy zakupie vipa jeszcze raz

Dzięki ... ale nic nie dziala dalej nie wyświetla :(

@edit

To znaczy ? probowalem usunac i zainstalowac i to samo jest :(

Opublikowano

Próbowałeś połączyć się przez konsolę?

nie ale spróbuję :)

@edit

Jaki masz system operacyjny komputera?

XP i normalnie mi działalo wczoraj zanim kupiłem slota i Vipa a później po wykupieniu nie działa wpisalem Hasla i nie ma serwer

Opublikowano

Kliknij na ikonkę CSa prawym i "WŁAŚCIOWŚCI" potem "ZGODNOŚĆ" i spróbuj zmienić na Windows 2000 :) 

Opublikowano

Jaki masz system operacyjny komputera?

XP i normalnie mi działalo wczoraj zanim kupiłem slota i Vipa a później po wykupieniu nie działa wpisalem Hasla i nie ma serwer

@edit

Kliknij na ikonkę CSa prawym i "WŁAŚCIOWŚCI" potem "ZGODNOŚĆ" i spróbuj zmienić na Windows 2000 :)

Ok chwilka :)

Ok chwilka :)

Nie działa .... Nie wiem co mam teraz robic

Opublikowano

POBIERZ CCLEANER (DARMOWY PROGRAM) WYCZYĆ CAŁY REJESTR WSZYSTKICH GIER I ZAINSTALUJ NA NOWO :)

JEŻELI TO NIE POMOŻE TO JUŻ SAM NIE WIEM :) 

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano (edytowane)

aaa

No i Lipa ... nie ma dalej .. każdego CS-a Instalowałem i kij .... nic się nie da zrobic ... nawet lapka wyczyściłem . Co mogę jeszcze zrobić ?
Edytowane przez Harmuś
Opublikowano

Jest prawidłowy. ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kup sobie steama.

Opublikowano

Kup sobie steama.

już wiem czemu nie dziala piszę mi w consoli tak You have been banned from this server.

że mam bana na tym serwerze ... ale na stronie nie mam żadnego bana ... bana mam z grudnia ... a wczoraj przed wykupieniem vipa i slota grałem normalnie ... co ja mam teraz zrobić ... moje ip nie jest zbanowane tym bardziej nick

To od wersji napewne nie jest. Musi być jakaś inna przyczyna.

już wiem czemu nie dziala piszę mi w consoli tak You have been banned from this server.

że mam bana na tym serwerze ... ale na stronie nie mam żadnego bana ... bana mam z grudnia ... a wczoraj przed wykupieniem vipa i slota grałem normalnie ... co ja mam teraz zrobić ... moje ip nie jest zbanowane tym bardziej nick

Jest prawidłowy. ;)

Próbowałeś połączyć się przez konsolę?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności