Skocz do zawartości

[KOSZ] plug.dj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć! W tym temacie chciałbym przedstawić wam stronę plug.dj Możemy tu dzielić się muzyką z innymi użytkownikami oraz pisać z nimi na czacie(oczywiście najpierw rejestracja). Jest również możliwość zaimportowania playlisty z naszego konta yt. Tworzymy listę z filmów youtube lub soundclouda. Stworzyłem pokój dla użytkowników fragujemy.com(Pomóżcie nam to rozkręcić!) na który serdecznie zapraszamy i zrobimy jakąś imprezę :D https://plug.dj/dlafragujemy

Obecna administracja pokoju (będzie aktualizowane!):

Właściciele i Współwłaściciele
-frez

Menadżerowie
-Miszka

Bramkarze
-TygryS
-Hs Fatal1t
Edytowane przez frez
  • Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Potwierdzam, stronka rzeczywiście bardzo fajna i przyjemna w użytkowaniu, nie pozostaje nic innego jak zmówić się na jakiś wieczorek taneczny ekipą z FG :D Myślę że na pewno było by super :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dobra pany, pora coś zorganizować ^^

Sprawa ma się więc tak:

DZISIAJ, GODZINA 20:00

ballo053.gif

CLICK wyżej :)

Zapraszam wszystkich zainteresowanych do spotkania w naszym "Fragujejnym"? ^^ pokoju, można się dobrze bawić, stronka naprawdę bardzo fajna i przyjazda w użytkowaniu. Myślę że każdy znajdzie coś dla siebie, napić się nie napijemy, ale zawsze jakaś integracja będzie :) Aby móc korzystać na tej stronce z chatu oraz występować w roli DJ'a konieczne jest zarejestrowanie się, przy pomocy FB bądź też maila, rejestracja prosta łatwa i szybka :) W roli gościa możecie jedynie słuchać muzyki i obserwować co się dzieje :)

Także gorąco zapraszam i zachęcam, myślę że w większym gronie może być naprawdę ciekawie :)

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z powodu braku działania strony, wątek zamykam i przenoszę do kosza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności