frez Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Cześć! W tym temacie chciałbym przedstawić wam stronę plug.dj Możemy tu dzielić się muzyką z innymi użytkownikami oraz pisać z nimi na czacie(oczywiście najpierw rejestracja). Jest również możliwość zaimportowania playlisty z naszego konta yt. Tworzymy listę z filmów youtube lub soundclouda. Stworzyłem pokój dla użytkowników fragujemy.com(Pomóżcie nam to rozkręcić!) na który serdecznie zapraszamy i zrobimy jakąś imprezę :D https://plug.dj/dlafragujemy Obecna administracja pokoju (będzie aktualizowane!): Właściciele i Współwłaściciele -frez Menadżerowie -Miszka Bramkarze -TygryS -Hs Fatal1t Edytowane 5 Września 2015 przez frez 4
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Potwierdzam, stronka rzeczywiście bardzo fajna i przyjemna w użytkowaniu, nie pozostaje nic innego jak zmówić się na jakiś wieczorek taneczny ekipą z FG :D Myślę że na pewno było by super :) 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Super, już wchodze :D 2
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 1 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Września 2015 Dobra pany, pora coś zorganizować ^^ Sprawa ma się więc tak: DZISIAJ, GODZINA 20:00 CLICK wyżej :) Zapraszam wszystkich zainteresowanych do spotkania w naszym "Fragujejnym"? ^^ pokoju, można się dobrze bawić, stronka naprawdę bardzo fajna i przyjazda w użytkowaniu. Myślę że każdy znajdzie coś dla siebie, napić się nie napijemy, ale zawsze jakaś integracja będzie :) Aby móc korzystać na tej stronce z chatu oraz występować w roli DJ'a konieczne jest zarejestrowanie się, przy pomocy FB bądź też maila, rejestracja prosta łatwa i szybka :) W roli gościa możecie jedynie słuchać muzyki i obserwować co się dzieje :) Także gorąco zapraszam i zachęcam, myślę że w większym gronie może być naprawdę ciekawie :) 2
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 5 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 Również zapraszam. 1
frez Opublikowano 17 Października 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Października 2015 Niestety, plug.dj umarł. Na jego miejsce powstała strona dubtrack.fm. Polega na dokładnie tym samym co plug.dj. Adres naszego pokoju - https://www.dubtrack.fm/join/fragujemy_144501009554436 Zapraszam! :)
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 23 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 Z powodu braku działania strony, wątek zamykam i przenoszę do kosza.
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 23 Października 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Października 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Muzyka do Pozostałe → Archiwum
Rekomendowane odpowiedzi