Zdzislaw Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Serwer:CODNick podczas gry:` No Head No FunNick admina podczas gry:nie wiemPowód bana:niżejOpis sytuacji:gram i ban. Od razu proszę o ukaranie tego z**** który nie potrafi adminowaćWydruk z konsoli:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.Fragujemy.com[AMXBans] Reason: 'a gdzie ss?'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:4:1975614411'[AMXBans] Your IP: '46.21.222.66'[AMXBans] ======================================= Wiesz gdzie ssy? W DUPIE. Wczoraj dostałem ub, a dzisiaj pół dnia grałem, a Ty mnie wieczorem banujesz. Idiota. 2
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ochłoń, napisz ponownie bez obrażania kogokolwiek, nie ubędzie Ci od tego.
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi