Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Witam. Wczoraj udało mi się dobyć Awunię pokazaną na foto. Jaki sticker (oczywiście Holo) pasowałby na lunetę do tej AWP? Chodzi mi o stickery drużyn.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Ten sticer Ci się przyda klik (Skojarzysz o który chodzi)
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2015
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2015
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2015 "Chodzi mi o stickery drużyn." Heh ;)
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Jedna z najładniejszych awp ;) Ja bym wybrał VP bo jestem ich kibicem ;) Wybierz tych, którzy według Ciebie "zasłużyli" sobie na bycie na miejscu lunety ;) Ew. Ja bym sobie wrzucił naklejke z autografem np kennyS-a na lunecie w końcu jeden z najlepszych sniperów ;p
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Niegłupi pomysł, lecz nie podobają mi się te kiczowate stickery z podpisami. ;) Teraz zastanawiam się pomiędzy Envyus, a VP. Oczywiście nazwę dla awki już mam, Misza wtajemniczony. xD Edit: Wybrałem Envyus, bo bardziej pasował kolorystycznie, Awunię można podziwiać w moim ekwipunku :D
Rekomendowane odpowiedzi