Dimitr Jebakov Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Twój nick podczas gry: Dimitr Jebakov Nick klasy, na którą obowiązuje skarga: Szturmowiec Mapa: inferno Opis sytuacji: Wchodzę na server dzisiaj :C Bo Pyrol mnie zaprosił (Insejn), no cóż i tak się przyglądam ze smutkiem na klasy, patrze, patrze. Krótki dialog. (Zobaczyłem klase szturmowiec) Mówię "O CHUJ CIPEK ALE TEN SZTURMOWIEC WYJEBBANY PYROL PATRZ" Cipek: O CHUJ CI ZIOMEK CHODZI Insejn: KURWA PO CO KUPYWALEM PREMKE JA mówię: CO ZA Z CIEBIE JELOP PYROL Cipek: INFO PODAJ DIMITR NA TYM JEBANYM TS'ie!! JA: OK SPOKOJNIE CIPEK Insjen:CIPEK TEZ CI PODAM Dominika: Chlopy jak chcecie się o mnie bić, to nie warto...Jestem Cipk'a. Cipek: HAHAHAHAHAHH CWEELE JEBANE (Dobra po tej krótkiej rozmowie wziąłem chusteczkę do ręki, rozpiąłem rozporek i wziąłem klasę szturmowiec) Gram, gram chwilę, zauważywszy, że klasa SZTURMOWIEC (jebana) mnie okłamała, że ma rozrzut mówię. Ja: KURWA CIPEK PYROL Pyrol i Cipek: CO KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????? Cipek: ODPIERDOL SIĘ OD DOMINIKI Bani27: CIPEK CHUJU DOMINIKA JEST MOJA Pyrol: Co przeżyłem mówię szczerze dobro życia tutaj wierzę nikt na to nie zasłużył tutaj po pysku nie dostanie. Ja: KURWA OKŁAMALI MNIE Cipek: KURWA STARY JAK? Ja:NO SZTUROMIEC MNIE JAPIERDOLE OKŁAMAŁ Pyrol: (((((((((TUTAJ PYROL DOSTAŁ NA CHWILĘ MUTA JAK CHCIAL WCHODZIĆ Z NASTĘPNYM KAWAŁKIEM_____________PRZYPOMINAM PYROL TO Insejn)))))))))))) CIPEK: A CO TEN JEBAK ZROBIŁ? Dominika: SPOKOJNIE MĘŻU INSEJN: KURWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BENI ZABIJE CIEBIE. Beni27: Bo zaraz wpierdol dostaniesz. JA: BENI27 morda, NO KURWA BIEREM TĄ KLASE I WIESZ CO CIPEK CHUJ JEBANY SZTURMOWIEC MA ROZRZUT !!!!!!!!!!!!!!!! Cipek: PISZ STARY SKARGE Insejn: PODPISZE SIE Dominika: IDE ZA CIPKIEM Beni27: DIMITR LUBIĘ CIEBIE PÓJDĘ ZA TOBĄ NAWET NA KONIEC ŚWIATA, DLATEGO CZEKAM NA SKARGE PODPISZE SIĘ!!!!!!!! JA: DZIĘKI!!!!!! BENI27: WIESZ JA WYCHODZE Z SERVA TY JESTES NA TXT I tutaj beni27 dal mi bana 1h za TXT (rozumiem go) BENI27: (dowiedziałem się od Cipka i Insejn'a) IDE ZA NIM KOLEDZY BO MUSZE SIE PODPISAC POD SKARGĄ. NASTĘPNIE ZEBRALIŚMY SIĘ NA Ts'ie JA I INSEJN BENI27 Beni27: TO CO CHŁOPAKI ROBIMY KONGRES JAK W 2012? INSEJN: KURWA STARY, dobry pomysł. JA: TO CHUJ ZBIERAM LUDZIE BENI27 idz po CIPKA I DOMINIKE. NAGLE DOMINIKA I CIPEK PRZYCHODZĄ Dominika I CIPEK: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Cipek AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Cipek AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Cipek AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Cipek AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Cipek AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JA BENI INSEJN: KURWA DEBILE NIE CZAS NA RUCHANIE MAMY SPRAWY DO OMÓWIENIA. Reszta to historia, bo przemyśleliśmy o tym wszystkim i napisaliśmy skarge. Steam:ID [screen + pisemnie napisane]: NIE PODAM BO NIE WIEM Dowód: NIE MAM POZDRAWIAM Cipek ------najlepszy RUCHACZ Insejn--------- TO dla ciebie SYLWIA Beni27-----------NAJLEPSZY ADMIN NA ŚWIECIE, beni dzisiaj o 21 lecimy :] Dominika---------- <33333333333 Cipek <########### :* SŁODZIAKI.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Rozumiem, mieć ze sobą problem, lecz aż taki? 6
Dimitr Jebakov Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Blakk ale to historia z dzisiejszej akcji, cipek potwierdzi.
BBC Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Nie wiem o co tu chodzi, ale z tego wynika że ty i te osoby mają coś nie tak z głową. :'D Według mnie do zamknięcia, wątpie też w dojrzałość admina: Beni27 3
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] #4 COD MOD at Fragujemy.com → [COD] Skargi i zażalenia do Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] #4 COD MOD at Fragujemy.com → [COD] Skargi i zażalenia → Archiwum skarg 1
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi