katrzy Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Czemu nie mogę wysłać sms'a ? pukawka na numer 71480 za 1 PLN (1.23 PLN z VAT). - jest to usługa na VIPA (serwer ZM) 5dni, nie moge wysłać sms mam na koncie ponad 10zł? Sklep wyłączony czy o co chodzi, nie moge poprostu wyslac - "Nie udalo sie wyslac wiadomosci". /edit wszystko wpisuję poprawnie próbowałem kilka razy... Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez katrzy
Dohtor Bednar Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Możliwe, że masz zablokowaną możliwość wysyłania sms na płatne numery.
katrzy Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Możliwe, co z tym dalej zrobić ?
Dohtor Bednar Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 To musisz załatwić u operatora chyba. Możesz też po prostu wysłać sms z czyjegoś telefonu.
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Witam Sklep jest włączony cały czas, z tego co widzę usługi również są dodawane poprawnie. Komunikat "Nie udalo sie wyslac wiadomosci" sugeruje raczej problemy po stronie operatora jednakże w tym raczej nie pomogę, nie jestem ekspertem. Pozdrawiam Konsultant wsparcia technicznego,Fragujemy.com
Właściciel GET Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Sprawa jest prosta - nie masz odblokowanych SMS premium.
Rekomendowane odpowiedzi