Marysienka Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Siema, Mój problem polega na tym, że po włączeniu jakiego kolwiek serwa cs zacina mi sie tak strasznie ze nic nie moge zrobic i musze go wyłączyć przez men. zadań. Już wiele rzeczy próbowałem nic nie pomaga nawet przywrócenie systemy..Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? Dodam tylko ze NS
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zmień wersję nonsztima? Zakup sztimową? Wymień komputer? 4
Marysienka Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Nooo, ciekawa pomoc :) 1
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Grafika Ci się pali a procek nie wyrabia rozgrzany do czerwoności. Sprawdzał obciążenie jego gdy uruchomisz csa? Jakiego masz antywirusa? Może jakaś kupa się wdarła Ci na komputer.
Hurricane` Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zawieszony Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Hymm, ciężka sprawa. Spróbuj chociaż wpisać w konsolę : fps_modem 101 fps_max 101
Właściciel GET Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jaki związek z tym, co on opisuje ma liczba klatek na sekundę? Tu ewidentnie jest do zmiany wersja NS, bo jest trefna. Więc zamiast narzekać na Reapera, bo nie wyczułeś tego, co ma na myśli, to czytaj uważnie co pisze.
Rekomendowane odpowiedzi