gwiazdor Opublikowano 16 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2015 Nick JAREK Mapa de_dust2002 mape gralem okolo 22;30 wiec demko chwile potem bylo. Admin szeryf ktory chcial wywalic ludzi za to ze podwazyli jego wczesniejsza decyzje. Jako ze server jest 4fun wiec z duchem zasad mozna robic co sie chce wiec admin nie powinien sie wtracac w sposob czyjejs gry. Rozni ludzie na server przychodza i maja rozny poziom badz sposob gry. Siedzialem sobie w bsie na ktorym plantowano pake noi czekalem (robilem ninje) gdy bylo kilkanascie sek do detonacji zaczal mnie slapowac. Cudem ukinalem kol wroga i rozbroilem pake chociaz cala akcja slapowania jest glosna wiec mnie uslyszeli przez niego. Moja reakcja i klotnia z nim jest na demku wiecie o ktorej mniej wiecej szukac. Jakim prawem on mnie slapowal mimo ze gralem tp bo runde wygralem tak czy siak. Przeciez ten koles nie wie jakie zasady panuja na 4fun servie i taki ktos jest adminem?
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 16 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2015 Przecież ten wzór nie jest taki trudny, ludzie.... Wzór: Twój nick podczas gry: Nick admina podczas gry: Dlaczego składasz skargę: Opis sytuacji: Dowód:
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 16 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi