Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: Karos64
Staż gry Counter-Strike: Około 5 lat
Staż gry na serwerze: Około 6-7 tygodni
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, raz
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Nie :/
Znajomość komend oraz funkcji admina: Nie mam doświadczenia praktycznego ale w teorii to w miarę dobrze
Godziny w jakich grasz: Rano 9-13 potem 16-20, czasami do 23
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mam głos po mutacji i jestem w miarę ogarnięty. Bardzo lubię ten serwer, graczy i atmosferę. Chcę pomóc w jego rozwoju jak tylko mogę. Zauważyłem osoby, które łamią niejeden punkt w regulaminie ;)  Często kiedy jestem na serwerze, nie ma admina i robi się... jakby to ładnie ująć - bałagan. Zaczyna się disco na mikrofonach, skracanie map, wyzwiska itp. Mam dość sporo wolnego czasu więc mogę się zająć serwerem. Wiem, że nigdy nie byłem adminem, ale jeżeli mam w którymś podaniu napisać przy tym punkcie TAK to muszę na jakimś serwerze nim być - tak zyskam doświadczenie z tą posadą. Pragnę pomagać graczom jak tylko mogę, ponieważ ten serwer jest naprawdę nielicznym, który ma taką świetną atmosferę, graczy i skrypty. Mam nadzieję, że nie będziecie oceniać książki po okładce. Dziękuje za poświęcony czas na przeczytanie mego podania i zachęcam do komentarzy.
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:  STEAM_0:1:1521639

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak czułem, że złożysz podanie na admina, po napływie dzisiejszych postów na forum.

Bardzo duża część osób odrzuconych na stanowisko admina, robiła podobnie jak ty. Zakładała konto i pisała dużo mało konstruktywnych postów. 

Jesteś młody, nigdy nie miałeś wcześniej admina, zero jakiegokolwiek doświadczenia z tą funkcją. Konto na forum też de facto używasz od wczoraj. 

Do tego dochodzi wiek, który nie spełnia wymagań. Według mnie, gdy piszesz w jeden dzień wszystkie twoje dotychczasowe posty na forum, a one też są wymagane do akceptacji twojego podania na admina to wybacz - nie jesteś (cytując wymogi) "ogarnięty".

Nie wiem czy jesteś aktywny, ponieważ oceniam podanie, nie twoją grę na serwerze. Lecz wydajesz się przyjazny i to twój jedyny plus obecnie. 

Jestem niestety na NIE. Lecz nie musisz się martwić. Mój głos nie jest zbyt ważny. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

7f8f037c7f4696b4med.jpg

• Ustrzel fraga! (+) 7
Opublikowano

Wiek nie przesądza o czyimś zachowaniu, sam mam 15 lat i pełnię funkcję admina. A co do podania to widzę, że masz tylko 30h przegrane na serwerze (Aktywność nie jest zła) oraz aktywność na forum nie powala. Póki co jestem na Nie, pograj z nami dłużej, daj się poznać na forum i wtedy złóż podanie ^^

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Za wcześnie.
Popracuj nad forum, większym stażem na serwerze i rozpoznawalnością Twojej osoby.

• 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności