jacoslaw Opublikowano 8 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2015 Witam, kozystajac z okazji chcialbym poruszyc temat asyst, a mianowicie niejasnego naliczania fragow. Propozycja jest taka zeby asyste zaliczylo jak sie zabierze 50 i wiecej zycia a nie jak to jest obecnie ze czasem wystarczy ponad 20hp a czasem i 90 to za malo. a i taka jeszcze mala propozycja do rozwazenia: 1. za headshot - 2 fragi?? 2. za noz - 2 fragii??
no problem Opublikowano 8 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2015 Jeśli chodzi o asysty to jest taki plugin ,którego niestety chyba raczej nie da się zmienić i taki musi zostać. Co do 2 fragi za headshota na tak ,nóż odpada 1
Goofy ♫ Opublikowano 8 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2015 Co jak co Jaco, ale z tym nożem i headem to przesada trochę, ale można to rozważyć, ale jak na mnie to nie przejdzie, bo co jak co robiłby się lekki popłoch i "lepsi" gracze dobijali by do 100 fragów :P To już na 4funie jest, ale właśnie na taki mod się nadaje najlepiej nie na serwer pod typ FFA.
RychuKumKum Opublikowano 8 Lipca 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2015 2 fragi ze hedshot jestem na TAK 1
Batonik <3 Opublikowano 8 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2015 Co do tych dwóch fragow to jak komuś coś nie pasuje to zapraszam na 4FUN IP macie podane na stronie. Nie rozumiem po co z DD2 robić drugi 4FUN skoro jeden w naszej sieci już jest. 1
PerY Opublikowano 8 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2015 Mi troche nie pasi. Bo za dużo fragów będzie. Ale niech inni osądzą
pasiasty Opublikowano 8 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2015 po 2 fragi za hs i kose to nic fajnego a w dodatku nie pasuje na only dd2, bo to już by podchodziło pod 4fun ;)
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 9 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2015 po 2 fragi za hs i kose to nic fajnego a w dodatku nie pasuje na only dd2, bo to już by podchodziło pod 4fun ;) dobrze jest, po to są te asysty itp. kosa - 2 kille to nie 4fun tylko mały dodatek do serwera. Co do plugina, dobrze jest jak jest, lepiej już się w to nie bawić jak działa, zostawić w świętym spokoju. Aaaa temat uważam za nie potrzebny, jeśli komuś nie pasuje to i owo niech piszę PW do Nestego, lecz myślę ,że to samo by napisał co ja.
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 9 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2015 Dokładnie, od podwójnych punktów i wszelakich udziwnień jest 4fun, dd2 zostaje utrzymany blisko z terminem classic.
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi