Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

kozystajac z okazji chcialbym poruszyc temat asyst,

a mianowicie niejasnego naliczania fragow.

Propozycja jest taka zeby asyste zaliczylo jak sie zabierze 50 i wiecej zycia a nie jak to jest obecnie ze czasem wystarczy ponad 20hp a czasem i 90 to za malo.

a i taka jeszcze mala propozycja do rozwazenia:

1. za headshot - 2 fragi??

2. za noz - 2 fragii??

Opublikowano

Jeśli chodzi o asysty to jest taki plugin ,którego niestety chyba raczej nie da się zmienić i taki musi zostać.

Co do 2 fragi za headshota na tak ,nóż odpada

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Co jak co Jaco, ale z tym nożem i headem to przesada trochę, ale można to rozważyć, ale jak na mnie to nie przejdzie,

bo co jak co robiłby się lekki popłoch i "lepsi" gracze dobijali by do 100 fragów :P

To już na 4funie jest, ale właśnie na taki mod się nadaje najlepiej nie na serwer pod typ FFA.

Opublikowano

Co do tych dwóch fragow to jak komuś coś nie pasuje to zapraszam na 4FUN IP macie podane na stronie.

Nie rozumiem po co z DD2 robić drugi 4FUN skoro jeden w naszej sieci już jest.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Mi troche nie pasi. Bo za dużo fragów będzie. Ale niech inni osądzą

Opublikowano

po 2 fragi za hs i kose to nic fajnego a w dodatku nie pasuje na only dd2, bo to już by podchodziło pod 4fun ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

po 2 fragi za hs i kose to nic fajnego a w dodatku nie pasuje na only dd2, bo to już by podchodziło pod 4fun ;)

dobrze jest, po to są te asysty itp. kosa - 2 kille to nie 4fun tylko mały dodatek do serwera.

Co do plugina, dobrze jest jak jest, lepiej już się w to nie bawić jak działa, zostawić w świętym spokoju.

Aaaa temat uważam za nie potrzebny, jeśli komuś nie pasuje to i owo niech piszę PW do Nestego, lecz myślę ,że to samo by napisał co ja.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dokładnie, od podwójnych punktów i wszelakich udziwnień jest 4fun, dd2 zostaje utrzymany blisko z terminem classic.

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności