Ja+ Opublikowano 5 Lipca 2015 Wykluczony Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Człowieku ale jak się nie znasz to po co mi to piszesz jestem informatykiem to chyba wiem lepiej. Ma wieloletnie doświadczenie w tej dziedzinie. Bo nie wszyscy umieją szukać sprzętu to nie wiedzą że da się jeszcze lepszego zrobić. Widać że jesteś na poziomie niskim w tych sprawach i od razu mi napisałeś ostrzeżenie za to że napisałem prawdę to jest trochę chore. I mnie nie strasz że dasz mi bana za to że napisałem znam swoje prawa na forum. {To jest Informacja} Edytowane 5 Lipca 2015 przez Intrygant 1
Właściciel GET Opublikowano 5 Lipca 2015 Właściciel Opublikowano 5 Lipca 2015 No to zamiast spamować dać zestaw?
Ja+ Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Wykluczony Opublikowano 5 Lipca 2015 Dasz mi zlecenie to ci na pisze nie ma nic za darmo pamiętaj chociaż to. 3
Właściciel GET Opublikowano 5 Lipca 2015 Właściciel Opublikowano 5 Lipca 2015 No to przestać pierdolić o swojej mądrości informatycznej. Ja mam swojego dobrego kompa, jak Ty krytykujesz Ty przedstaw propozycje innego zastępu, bo teraz się zbłaźniłeś. 1
Ja+ Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Wykluczony Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Nasty ja ci już napisałem będzie zlecenie to ci napisze a nie pierdolisz jakiś głupoty jak się nie znasz to nie pierdol kurwa. Myślałem że ty jakiś ogarnięty ale też jesteś na poziomie niskim. Edytowane 5 Lipca 2015 przez Intrygant 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 5 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2015 I czym rzucisz? Pseudozestawem od AMD? Macbookiem? Czy może nVidia Quadro albo AMD FirePro, które do gier się nadają jak "żadne inne". Znasz się tak dobrze, to rzuć jakimś zestawem.
Rekomendowane odpowiedzi