jaca Opublikowano 21 Czerwca 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam,mam problem z say podczas gry wyświetla mi się w lewym górnym rogu.Wpisywałem już różne komendy,ale nie pomogły może ktoś miał już taki problem to proszę o podpowiedz.Pozdrawiam jaca.
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Wpisywałem już różne komendy innego nie ma reinstal cs
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 21 Czerwca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2015 reinstal cs Głupoty opowiadasz. Jaca wystarczy przywrócić standardowe cfg, gdyż to ono odpowiada za kolor wyświetlanych napisów oraz orientacje ich.
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2015 Nie reinstaluj gry w consoli wpisz developer 0 o ile dobrze pamiętam :)
Właściciel GET Opublikowano 22 Czerwca 2015 Właściciel Opublikowano 22 Czerwca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Wszystko o steam do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania
jaca Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Komendy,ani nowy cfg.nic nie pomogło robię reinstal,bo nie mam już pomysłu jak to naprawić a w google nic nie ma na ten temat. Ale dzięki za chęć pomocy.Pozdrawiam Jaca. Po reinstalu dalej to samo,już nie bedę kombinował bo nie mam na to czasu. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Jaca
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2015 Wpisz w konsoleDeveloper 0
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi