snipi Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zawieszony Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam, co sądzicie o bohaterze Ekko, czy warto uczyć się nią grać i czy można nią "wykerować" grę, próbował ktoś z was grać nią AD jako adc?
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Czerwca 2015 Nigdy nie wadziłem jej pod ad ale ap, pod ap ma bardzo duży dmg. Widziałem jak typek pod ap nim kerował grę. Jest warta uwagi lecz mi ta postać nie przypadła do gustu, może Ty spróbujesz?, może zostanie nawet Twoim "Meinem" :D
Waski Opublikowano 3 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2015 Zależnie kto co lubi ale jak zaczniesz cisnac to ladnie leci
SeN1oS Opublikowano 4 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2015 Zdecydowanie musi być poddany nerfowi, to co on wyprawia.. masakra.
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 4 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2015 A i tak nie sądzę że jest w stanie kontrować wszystkich na każdej lini :D
AquaDay Opublikowano 4 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2015 Ekko jest postacią tylko pod AP bo pod AD robi 0 dmg. Ekko możesz grać na liniach takich jak MID oraz JUNGLE Ekko jest trudny do ogarniecia :) Ale jak go ogarniesz to możesz sam easy wyccerowac gierke :) kazdego na 1 combo ult i Q :)
DymsoNek Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Jak dla mnie, jeśli Ekko nie może użyć ulta, to ma krótko mówiąc przesrane. 1 dobry stun i chłopaka nie ma :D
Bowie Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ekko , bardzo dobry na midzie jak i na jungli . Jest trudny do ogarnięcia ale warto jest się uczyć jak nim grać .
Dohtor Bednar Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Według mnie absolutnie przesadzona postać, nie jest nerfiona, pewnie dobrze się sprzedaje. Duży burst, poke, slow, stun, dash, obrażenia ap, wysoka mobilność, ult który potrafi zrobić cały teamfight...
Rekomendowane odpowiedzi