Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj ostatni mecz miałem rozegrany o 23.30 i poszedłem spać xd dziś rano dosłownie przed chwilą chce wbić na konto i tu pisze złe hasło oraz login a na pewno wpisuje na 100% dobre dane do konta. Mam zapamiętane hasło i gdy odpale ikonke steam samo mi się włącza dziś jednak tak nie było oraz na stronie csgolounge zostałem wylogowany...

Opublikowano

Prawdopodobnie Ci sie włamał na konto i pozmienial wszystko. Jedynie co Ci pozostaje to przypomnieć haslo za pomoca e-maila ale mysle ze jak ktos sie włamał to wyłączył steamguarda i masz po koncie.

Opublikowano

Własnie przypominam i nic czekam tak od 7 ;/ za tym mailem i wszystkie wiadomosci z steamu i cs golounge mi sie usuneły same ;/// jprdl a da to coś jak napisze do supportu?

Opublikowano (edytowane)

Nikomu niepodawałem moich pasów ;/ I wgl chyba jak się zaloguje na konto steam to musi potwierzdzic kod steam guarda wiec jakby miał wbić jak niezna mojego maila oraz hasła do maila?

Edytowane przez ApsIK
Opublikowano

Odzyskasz konto za pomocą maila, jak nie to pisz do supportu. Przeważnie czeka się tydzień-2, aż odpiszą ;).

Opublikowano (edytowane)

Koleżanka ma mnie w znajomych i byłem niby 1h temu na steamie XD A cały dzien byłem na robocie

Na maila nic mi nie przychodzi

Napisałem do supportu

Misza jeszcze niedawno gralismy w cs'a :D z kanrinkiem ;c

aż 2 tygodnie ? ;c

Edytowane przez ApsIK
Opublikowano (edytowane)

Pewnie ustawił blokadę rodzicielska. No gdzieś tyle się czeka. Ja pisałem do Polskiego i Angielskiego supportu. Angielski odpisał w tydzień, a Polski po 2 miesiącach. 

@Edit: Jak siedzi na twoim koncie, to może masz keylogera ?

Edytowane przez Misza
Opublikowano

Tzn koleżanka mi mówiła że siedział godzine temu wczoraj gdy napisałem ten post.

A dalej to nie wiem bo nie mam dostepu do konta -,- NIe raczej nie mam nie wiem gdzie to jest nawet xd i jak w tym sie robi xd

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

kuzyn czekał 1 dzień na odpowiedz jak mu konto ukradli 
a co do keyloggera 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności