PikuSS Opublikowano 18 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Yo Chodzi tu głównie o komunikat który się wyświetla podczas wejścia z paką w pole bombsaidu. Moim zdaniem nie powinien się wyświetlać gdyż Ct dostaje szybciej informacje że paka zaraz będzie podłożona i ( że tam ktoś jest-nawet jak nie chcemy podłożyć paki to i tak info jest że ktoś tam jest), i wszyscy biegną na BS i tym samym terro traci na czasie. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez PikuSS
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2015 No równie dobrze można też CT oszukać i wpaść na BS-a po czym polecieć na drugiego. Nie jest to uciążliwe, a i nikt się nie skarżył na to do tej pory więc ja osobiście nie widzę powodu żeby miało to być zmienione.
frez Opublikowano 18 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2015 Myślę, że jest to część rozgrywki naszego COD-a. Ludzie już się do tego przyzwyczaili, a nie raz można oszukać graczy ct tym. Jak dla mnie powinno zostać :P
BBC Opublikowano 18 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2015 to część tego coda, jest to także ułatwienie dla TT w formie zmyłki niech zostanie
Rekomendowane odpowiedzi