Pokaż cycki dam ci ciacho Opublikowano 17 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dobry wieczór. Potrzebuje pluginów w którym będzie można dodać graczowi kevlara na start, bombe z wyglądu kupy ( widziałem na jakimś serwie i spodobało mi sie), wraz prosze o poradnikiem żeby ww pluginy ładnie elegancko wgrać na serwa Pozdrawiem
Kamil Jasiński Opublikowano 17 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2015 Witam.Na jaki konkretnie serwer poszukujesz tych pluginów ? Chcesz żeby każdy dostawał tą kamizelkę czy Vip'y ? Troszkę więcej konkretów poproszę :) 1
Pokaż cycki dam ci ciacho Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2015 no w ogl żeby wszyscy mieli serwer jak serwer bez moda
Kamil Jasiński Opublikowano 18 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2015 Proszę: http://amxx.pl/topic/12388-spawn-z-armorem/ Nie sprawdzałem ale powinno działać :) Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 18 Czerwca 2015 Właściciel Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi