Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Chciałem poinformować WSZYSTKICH, a szczególnie administrację o naszym kolejnym spotkaniu w Krakowie! :) Spotkanie miałoby miejsce w terminie 1-5.07.2015. Umówiliśmy się wstępnie na 1 lipca z Dariem, jego koleżanką z podwórka <3 , Ja będę z Ka, Szubi, FAKUŚ, możliwe że Reiwen się skusi jak zobaczy porządną ekipę :D no i czekamy na dalsze deklarację! 

Spotkanie jest 1 lipca ponieważ Dario musi w piątek wracać :) ja zostaję w Krakowie do 05.07 więc jestem do dyspozycji :) 

Mam nadzieję, że zgłosi się porządna ekipa i po raz kolejny pokażemy wszystkim że można się z nami zajebiście bawić! :D  

• Ustrzel fraga! (+) 7
Opublikowano

Jeszcze Radziu zobaczymy jak to będzie, więc dam znać jak coś. Dario się ucieszy jak mnie nie będzie, więc luz;p Ale po 3 lipca możemy się zgadać Polish ;) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie ma to jak robić spotkanie we wtorek, gdzie ludzie pracują i na drugi dzień idą do pracy  ;*

Bawcie się ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

bawim sie xD

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Fakuś powiedz po prostu, że się boisz spotkania z Dariem... Zastanawia mnie tylko po co mówiłeś, że sprzedasz Dariowi "liścia" :P

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

10557419_595114733925133_400153112025309ma depresje i chce popełnić samobójstwo xD taki jest efekt jak się nie ma żyrandola w pokoju xD

Edytowane przez Dario203
Opublikowano

Da się? To ogarnę co z tym 1 i będę się dogadywał ;)   

możliwe że Reiwen się skusi jak zobaczy porządną ekipę  :D

• 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności