Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem sobie właśnie Euro Truck'a i mam problem.
Kiedy zaczynam grać to gram sobie maks 2 minutki, po czym z nieznanych mi przyczyn wyłącza się laptop. Nigdy wcześniej takiego czegoś nie miałem. Fakt zdarzyło mi się raz żeby się wyłączył podczas gry ale wtedy miałem uszkodzony dysk twardy i komputer się nie włączył puki nie naprawiłem usterki było to gdzieś z półtorej roku temu... Pomóżcie proszę ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

sprawdź temperatury podzespołów komputera. ET-2 ma już jakieś tam wymagania i może Ci się procek grzeje lub coś i odcina go dla zabezpieczenia przed spaleniem

Opublikowano

Więc tak tutaj masz wszystkie dane. Jak dla mnie temperatura procka jest optymalna. Pół godziny po grze w cs'a.

post-12103-0-69358100-1433934525_thumb.png

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Odpal euro tracka odczekaj 1-2 min i zobacz temperature.

Opublikowano

Tym razem nie doczekał nawet 2 minut. Przejechałem nwm z 200 metrów :D I odcięcie zasilania. Po odpalenie kompa tj parę sekund później są następujące wyniki

post-12103-0-91202800-1434035838_thumb.png

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A zobacz jeszcze ile ci procka zużywa i pamięci w menadżerze zadań. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hmm sprawdź jak dasz rade czy Ci wszystkie wiatraczki chłodzą komputer. Polecam też jest do kupienia podkładka do laptopa z wiatraczkami.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak wwidac lapek dostaje temperaturę. A żeby sprawdzić wiatraczki to musisz rozebrać plastiki i gdzies tam poszukać wiatraczków

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Lub jak nie chcesz tego robic samemu to oddaj do jakiegos komputerowego powinni sprawdzic.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ok to zamykam. W razie tematu pisz PW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności