NRŚL GANG Opublikowano 10 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2015 Witam, pobrałem sobie właśnie Euro Truck'a i mam problem.Kiedy zaczynam grać to gram sobie maks 2 minutki, po czym z nieznanych mi przyczyn wyłącza się laptop. Nigdy wcześniej takiego czegoś nie miałem. Fakt zdarzyło mi się raz żeby się wyłączył podczas gry ale wtedy miałem uszkodzony dysk twardy i komputer się nie włączył puki nie naprawiłem usterki było to gdzieś z półtorej roku temu... Pomóżcie proszę ;)
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2015 sprawdź temperatury podzespołów komputera. ET-2 ma już jakieś tam wymagania i może Ci się procek grzeje lub coś i odcina go dla zabezpieczenia przed spaleniem
NRŚL GANG Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2015 Więc tak tutaj masz wszystkie dane. Jak dla mnie temperatura procka jest optymalna. Pół godziny po grze w cs'a.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2015 Odpal euro tracka odczekaj 1-2 min i zobacz temperature.
NRŚL GANG Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Tym razem nie doczekał nawet 2 minut. Przejechałem nwm z 200 metrów :D I odcięcie zasilania. Po odpalenie kompa tj parę sekund później są następujące wyniki
BroKompany Opublikowano 11 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Poszperaj trochę w ustawieniach gry, a dokładnie w grafice. Jak zmniejszysz trochę jakość tekstur, to może nie będzie się wyłączał.
NRŚL GANG Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Robiłem wczesniej i nie pomogło
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2015 A zobacz jeszcze ile ci procka zużywa i pamięci w menadżerze zadań.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Hmm sprawdź jak dasz rade czy Ci wszystkie wiatraczki chłodzą komputer. Polecam też jest do kupienia podkładka do laptopa z wiatraczkami.
NRŚL GANG Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jak to sprawdzic??
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jak wwidac lapek dostaje temperaturę. A żeby sprawdzić wiatraczki to musisz rozebrać plastiki i gdzies tam poszukać wiatraczków
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Lub jak nie chcesz tego robic samemu to oddaj do jakiegos komputerowego powinni sprawdzic. 1
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ok to zamykam. W razie tematu pisz PW.
Rekomendowane odpowiedzi