Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który serwer poza zombie mod mi polecicie?? Bardzo chcę u was grać, ale nie wiem w który serwer mam się wpakować ponieważ do końca nie wiem czego sie spodziewać po Cod Mod??

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

proponuję 4FUN... miła atmosfera, dość wysoki poziom... Jeśli chcesz odstresować się grając, to ten serwer jest właśnie po to :)

Opublikowano

Ja to radziłbym Tobie grać na każdym serwerze 1.6 jak i GO, każdy z serwerów na sieci jest wykonany bardzo starannie, pluginy na serwerach są autorstwa Nesty'ego (jeżeli dobrze kojarzę), jakiekolwiek błędy występujące są natychmiast, bądź w krótkim czasie naprawiane, więc nie ma co wyszczególniać którykolwiek. 

Zapomniałem dodać, że na każdym serwerze panuje miła, rodzinna atmosfera. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zapraszam na serwer TP wiele się u nas nauczysz :) między innymi jak grać zespołowo co pozwoli Ci się bardziej przygotować do gier rankingowych. Wspaniała atmosfera stali gracze i wysoki poziom rozgrywki.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak samo jak wyżej kolega napisał jeśli masz zamiar polepszyć skilla i nauczyć się gry zespołowej to serwer Team Play będzie odopowiedni dla Ciebie
Nie brakuje na serwerku luźnej atmosfery i spotkasz na pewno ludzi z którymi da się pogadac i fajnie spędzić czas podczas gry.

Także serdecznie zapraszamy

b_560_95_1.png

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Polecam Cod moda. Miła atmosfera panuje, chociaż wejdź i zobacz, ale polecam najlepiej po resecie jak masz 1 lv.  

Opublikowano

Każdy serwer jest najlepszy w Polsce:D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Każdy serwer Fragujemy różni się od siebie więc zabawy do wyboru jest mnóstwo ;) Dbamy o przyjazną,kulturalną i miłą zabawe. Na pewno miło upłynie tobie czas na naszych serwerach, do zobaczenia w grze :)  pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności