NRŚL GANG Opublikowano 9 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Czerwca 2015 Który serwer poza zombie mod mi polecicie?? Bardzo chcę u was grać, ale nie wiem w który serwer mam się wpakować ponieważ do końca nie wiem czego sie spodziewać po Cod Mod??
Zasłużony Fragowicz szubi84 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Czerwca 2015 proponuję 4FUN... miła atmosfera, dość wysoki poziom... Jeśli chcesz odstresować się grając, to ten serwer jest właśnie po to :)
Paciaciak Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zawieszony Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ja to radziłbym Tobie grać na każdym serwerze 1.6 jak i GO, każdy z serwerów na sieci jest wykonany bardzo starannie, pluginy na serwerach są autorstwa Nesty'ego (jeżeli dobrze kojarzę), jakiekolwiek błędy występujące są natychmiast, bądź w krótkim czasie naprawiane, więc nie ma co wyszczególniać którykolwiek. Zapomniałem dodać, że na każdym serwerze panuje miła, rodzinna atmosfera. 1
Zasłużony Fragowicz OstrozNiePacze Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zapraszam na serwer TP wiele się u nas nauczysz :) między innymi jak grać zespołowo co pozwoli Ci się bardziej przygotować do gier rankingowych. Wspaniała atmosfera stali gracze i wysoki poziom rozgrywki. 1
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Tak samo jak wyżej kolega napisał jeśli masz zamiar polepszyć skilla i nauczyć się gry zespołowej to serwer Team Play będzie odopowiedni dla CiebieNie brakuje na serwerku luźnej atmosfery i spotkasz na pewno ludzi z którymi da się pogadac i fajnie spędzić czas podczas gry.Także serdecznie zapraszamy 1
NRŚL GANG Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Oki ;) Dzięki, zadomowiłem sie na 4 fun'ie :D bardzo mi się tam podoba ;)
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Polecam Cod moda. Miła atmosfera panuje, chociaż wejdź i zobacz, ale polecam najlepiej po resecie jak masz 1 lv.
BBC Opublikowano 12 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Każdy serwer jest najlepszy w Polsce:D 1
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2015 Każdy serwer Fragujemy różni się od siebie więc zabawy do wyboru jest mnóstwo ;) Dbamy o przyjazną,kulturalną i miłą zabawe. Na pewno miło upłynie tobie czas na naszych serwerach, do zobaczenia w grze :) pozdrawiam
Apple_TM Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zawieszony Opublikowano 24 Czerwca 2015 Polecam ci serwer DD2, miła atmosfera, dużo graczy i zabawy!
Sisterosss Opublikowano 27 Czerwca 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2015 4fun->miła atmosfera , pozytywni gracze , świetna zabawa :)
Shhizer Opublikowano 29 Czerwca 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2015 ja też bym ci polecił serwer 4 fun fajnie tam się gra, spokojnie
Właściciel GET Opublikowano 12 Lipca 2015 Właściciel Opublikowano 12 Lipca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi