Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam, przychodzę z zapytaniem dotyczącym kupna myszki. Jakie polecacie myszki typowo pod CS'a? 

Myślałem nad Kinzu v3, ale posłucham jeszcze Waszych rad, z góry dziękuje za odpowiedź.

PS. Proszę nie wpisywać na google "myszki do 150 zł" - chciałbym, aby osoba, która się wypowiada wiedziała co piszę i z własnego doświadczenia będzie w stanie mi pomóc wybrać najlepszą opcję.

• Właściciel
Opublikowano

A4Tech Bloody V7/V8 - genialne myszki, niska cena, a jakość wystrzałowa. Wiem o czym mówię. Ta myszka naprawdę potrafi ogarnąć recoil w grach, a wszystko to przez 4 tryby ( ultra core 3 i 4 ), które możesz dowolnie ustawić specjalnym programem. Ponadto, nawet jak łapa się spoci, to przez zastosowanie specjalnych materiałów po lewej i prawej stronie myszki, czyścisz to i już.

Opublikowano

Jeżeli masz mniejszą dłoń i lubisz minimalizm to polecę Ci tą myszkę:

http://allegro.pl/mysz-komputerowa-roccat-lua-optyczna-2000-dpi-i5326560346.html

sam jej używam, na początku słabo to widziałem, bo gra była średnia, ale z czasem się do niej przyzwyczaiłem i jestem zadowolony. Materiały z jakich jest wykonana są b.miłe w dotyku, ręka się nie poci, żadnych odcisków i dobrze się trzyma  :)

• Właściciel
Opublikowano

Ręka się nie poci, ale jak się spoci, to zostanie syf na tej myszce tak jak na większości myszkach. Myszka nie ma być miękka, a solidna.

Opublikowano

jeszcze ani razu mi się nie spociła, poza tym nie napisałem, że jest miękka, jest miła w dotyku  ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dla mnie miła w dotyku to znaczy miękka, zwiewna - nie o to chodzi. Ma być solidna, do większości myszek idzie dostosować dłoń. Chodzi o funkcjonalność, bloody v7/8 jest typowo pod gry, a wszystko przez to, że można na niej ultra core 3 ustawić. Oczywiście jest za to opłata, bodajże 100 zł kolejne, ale zawsze można core 2 ustawić, które jest wystarczające i naprawdę każdy poczuje różnicę w grach, że strzela się inaczej. Nie jest ona laserowa, tylko optyczna, co ma swoje większe plusy. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dłonie ani ręce mi się nie pocą, z reguły nie lubię małych myszek, bo moja dłoń jest zbyt duża. 

Nesty, mówisz, że ta myszka, którą poleciłeś nada się do cs'a?

PS. Co myślicie o tej myszce? http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje/myszki/roccat-savu/

• Właściciel
Opublikowano

Dłonie ani ręce mi się nie pocą, z reguły nie lubię małych myszek, bo moja dłoń jest zbyt duża. 

Nesty, mówisz, że ta myszka, którą poleciłeś nada się do cs'a?

PS. Co myślicie o tej myszce? http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje/myszki/roccat-savu/

Sam fakt, że możesz aktywować ultra core 3 powinno Ci dać do myślenia, a nie zadawać jeszcze pytania. A4TECH bloody v7/v8 jest bezkonkurencyjny w tej cenie. Nie znajdziesz innej tak dobrej myszki do gier. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dobra, będę rozważał nad kupnem myszki, którą polecił mi Nesty i nad kupnem Kinzu v3. 

Dziękuję za rady, trzymajcie po plusiku :) 

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności