Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam! chce wam przedstawić przerobioną przez mnie mape cs _assault.Mapa jest powiększona i w wersji de_ czyli z dwoma bombsitami.Niżnej zapodam kilka screenow i link do pobrania mapki.Mapa cieszy się bardzo dużą grywalnością na serwerach CoD , 4 Fun czy War3

2zg9abp.png

255nl9c.png

ehgb2c.png

qntc7t.png

flx0zk.png

15yg8dz.png

25rm4qx.png

download:http://www90.zippyshare.com/v/Z3hDB5gq/file.html

Edytowane przez Night
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ten baner na pierwszym ssie reklamuje inną serwerownie. Szczerze, to wątpie żeby mapa się przyjęła. Sam assault jest całkiem rzadko grany na serwerze, ale zawsze można spróbować.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mnie się ten assult podoba rozważę jego wprowadzenie po konsultacji oraz 1 drobnej zmianie. 

Opublikowano

Ten baner na pierwszym ssie reklamuje inną serwerownie. Szczerze, to wątpie żeby mapa się przyjęła. Sam assault jest całkiem rzadko grany na serwerze, ale zawsze można spróbować.

Dlatego to jest mapa w wersji de_ większość map z hostami nie jest lubiana na CoDach i innych serwerach z klasami.Jeśli chodzi o ten baner, to niestety, ale nie mam pliku .rmf oraz mozliwosci zlikwidowania reklamy.Dekompilacja mapy tez nic nie da, ponieważ powstanie za dużo błędów i luk.Wiele autorskich map posiada reklamę i rzadko który gracz zwraca na to uwagę.Decyzja należy do was 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zobaczymy. Może sie przyjmie.:D

Opublikowano

Jak najbardziej! Więcej dobrych propozycji ! <clap>

Opublikowano

Dobry pomysł sam lubię tą mapę ale nikt prawie nie gra bo są hosty ale kiedy jest paka może być fajnie :)

• 4 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności