Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nick jakiego używasz: cRoss.
Staż gry CS:GO: 260h przegranych
Staż gry na serwerze: Dość długo już gram na serwerku 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:Nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:na serwerach CS:GO nie, ale w 1.6 często
Znajomość komend oraz funkcji admina:Bym musiał się zapoznać.
Godziny w jakich grasz:Różnie czasem z rana bywam,ale częściej po 16
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Hmmm myślę,że brakuje Adminów na serwerze a,że jakoś się związałem z tą siecią to chciałbym spełniać rolę osoby nadzorującej grę na serwie,a także w jakiś sposób pomóc w rozwoju forum 

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:126126532 

Opublikowano

Myślę, że sprawdziłbyś się w roli administratora. Korzystasz z czatu głosowego - w sposób który jest akceptowalny i pożądany. Jesteś rozpoznawalny na serwerze i często z nami grasz. Rozkład komend i zastosowanie podobne jak 1.6 - różnica to wywołanie przedrostkiem sm_ Dodatkowo zachowujesz się w nienaganny sposób.

PODSUMOWANIE: TAK

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

cRoss'ik :) hmm nie mam co do niego zastrzeżeń nigdy nie słyszałem że się zle o kimś wyraża albo wdawał w niepotrzebne dyskusje,czy utrudniał w jaki kolwiek sposób grę ,widywany często na serwerze i lubiany przez graczy 100% jestem na TAK  :)

Opublikowano

Wszystkie wymogi spełniasz ;) . Dobry kandydat, rozpoznawalny. Jestem na TAK

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak dla mnie jesteś osobą odpowiedzialną i godną powierzenia funkcji administratora.

PODANIE PRZYJĘTE.

Zapoznaj się z FAQ : http://fragujemy.com/topic/5396-faq-najcz%C4%99stsze-problemy-i-pytania-dla-admin%C3%B3w/

W razie pytań kontakt ze mną lub z Maku.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności