Fatal aIm Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Bo ja mam pilnować na serwerze porządku a nie na forum. I nie startuje na moderatora tylko na admina !! Mam język a nie lubię jak ktoś mi jeździ tym bardziej na rodziców. Ty się pewnie boisz odezwać ze to przemilczasz. Ah te małolaty. Kolego licz się z słowami. i uważaj co mówisz!. małolaty? . nie zrozumiałeś chyba co ja do Ciebie mówiłem (tłumaczyłem) . nie będę z Tobą dyskutował bo nie ma sensu. jak dla mnie już się popisałeś.. ( nie chce juz głupich komentarzy z twojej strony ).
Właściciel GET Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Właściciel Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Bo ja mam pilnować na serwerze porządku a nie na forum. I nie startuje na moderatora tylko na admina !! Mam język a nie lubię jak ktoś mi jeździ tym bardziej na rodziców. Ty się pewnie boisz odezwać ze to przemilczasz. Ah te małolaty. Kolego licz się z słowami. i uważaj co mówisz!. małolaty? . nie zrozumiałeś chyba co ja do Ciebie mówiłem (tłumaczyłem) . nie będę z Tobą dyskutował bo nie ma sensu. jak dla mnie już się popisałeś.. ( nie chce juz głupich komentarzy z twojej strony ). Źle piszesz.
Rekomendowane odpowiedzi