MARTYNKA ^_^ Opublikowano 23 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Maja 2015 Imię: PiotrekWiek: 19Od kiedy u nas grasz: 05 stycznia 2015Gram na serwerze: DD2Za co cenisz naszą sieć:Za atmosferę,za ogarniętą administracje,przyjacielskich użytkowników :)Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ jestem aktywny jak pomocny i chciałbym pomóc. :)Inne informacje o sobie:Siema Mam na imię Piotrek mam 19 lat,mieszkam w Gdańsku. Trenuje KickBoxing/Boks/Krav Maga/Basen/Siłka jednym słowem na sportowo cisnę. :)
Właściciel GET Opublikowano 23 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 23 Maja 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Właściciel GET Opublikowano 24 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 24 Maja 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie się. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi