Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 20 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2015 Cześć, chciałem Wam zaprezentować grę pt. "Kosmiczni Wojownicy". Jest tam 11 serwerów oraz na każdego z nich przydzielony administrator. Jest tam multum lvl. Nie wiem jaki jest największy, możliwe że podwyższają je co jakiś czas. Możemy wybrać dwie postacie. Songoku lub Vegete. Wiąże się to z tym że każdą z tych postaci jest inna przygoda. Goku od małego, czyli od spotkania żółwia, który zleca nam misje, po niej udajemy się do Genialnego żółwia itp aż nw. Do sagi Z lub GT(Dopiero jestem saga Z:D). Vegetą zaczynamy podbijając planety po kolei i wykonując misje. Ogólnie gra jest widziana od góry, mamy do dyspozycyj różne techniki oraz nauczamy się i trenujemy sile,wytrzymałość itp. Ogólnie gra jest typową RPG. To chyba wszystko. Ja osobiście gram na serwerze 11. Goku mam 228 lv, a Vegetą 158 lv. Moje nicki to: Goku-SonDawid, Vegeta-Davitto. Łapcie linka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi