Keczap Opublikowano 13 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2015 Kiedys grałem na serwerze zombie , ale pozniej przestalem i teraz jak chce wejsc z moim nickiem to mi nie chce wbic , musze wpisac haslo w consoli , próbowałem zmienic nick ale to nic nie daje ... Prosze o pomoc bo te zajeb**isty serwer :)
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 13 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 2# ZOMBIE INFECTION at Fragujemy.com → [ZI] Skargi i zażalenia do Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 2# ZOMBIE INFECTION at Fragujemy.com → [ZI] Propozycje i uwagi
Właściciel GET Opublikowano 14 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 14 Maja 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi